وبلاگ رایگان دانلود فیلم و سریال رایگان ساخت وبلاگ رایگان
حذف در پنل کاربری [X]
سئو سايت كسب و كار

سئو سايت كسب و كار

آموزش سئو سايت، آموزش seo، ديجيتال ماركتينگ

سايت مپ چيست؟ [3 روش ساده ساخت Sitemap]

سايت مپ يك فايل متني با فرمت xml است. اين فايل متني برگه اي از سايت است كه به روند بازديد سايت از طرف موتور هاي جستجو كمك ميكند. هدف اصلي از ساخت سايت مپ، بهبود بازديد و ايندكس صفحات سايت توسط ربات هاي موتور جستجو (crawler) است. در اين مقاله به صورت جامع در مورد ماهيت سايت مپ يا نقشه سايت، اطلاعاتي را دريافت ميكنيد.

همينطور در ادامه و در مقاله آموزش ساخت سايت مپ، با ساخت دستي نقشه سايت، ساخت اتوماتيك آن (در وردپرس و جوملا و ديگر csm ها) و ابزار هاي لازم آشنا ميشويد. علاوه بر آن ميتوانيد با ابزار هاي معرفي شده در مقاله مذكور، از معتبر بودن سايت مپِ وب سايت خود اطمينان حاصل كنيد.

سايت مپ چيست؟

sitemap چيست؟ سايت مپ در سال 2005 ميلادي و توسط گوگل به سئو كاران و برنامه نويسان وب معرفي شد. اين فايل ليستي از تمامي صفحات و url هاي سايت است. ربات هاي موتور جستجو براي اينكه بتوانند قسمت هاي مختلف سايت شما را بهتر شناسايي كنند، به اين فايل رجوع ميكنند و از لينك هاي موجود در آن، براي ايندكس (فهرست بندي) صفحات سايت استفاده ميكنند. علاوه بر اين ربات ها جزئيات بيشتري را نيز در مورد صفحات مختلف سايت شما از نقشه سايت متوجه ميشوند. مواردي چون:

  • اهميت هر صفحه
  • ارتباط صفحات با يكديگر
  • توضيحات متا صفحات
  • بروز رساني هاي جديد
  • و…

همانطور كه گفته شد پسوند و فرمت فايل سايت مپ، xml است اما اين فايل با پسوند ديگري هم مورد استفاده قرار ميگيرد. برخي از سايت هاي بزرگ مانند فروشگاه هاي اينترنتي، براي اينكه بتوانند قسمت هاي مختلف سايت خود را بهتر به مخاطبان معرفي كنند، از نقشه سايت با پسوند html استفاده ميكنند. كاربران ميتوانند در اين فايل به دور از ظاهر گرافيكي و احتمالا گيج كننده سايت، به قسمت مورد نظر خود دست پيدا كنند.

نقشه سايت من كجاست؟ مشاهده نمونه نقشه سايت

به طور پيش فرض نقشه تمامي سايت ها پس از ساخته شدن به دست افزونه هاي خودكاري مثل yoast seo در اين آدرس قرار ميگيرد:

example.com/sitemap.xml

در مثال بالا كافي است تا به جاي example، نام دامنه سايت مورد نظر خود را قرار دهيد. به عنوان مثال، براي مشاهده نمونه سايت مپ ميتوانيد به لينك پايين رجوع كنيد:

https://farin.academy/sitemap.xml

در اين آدرس ميتوانيد نمونه يك سايت مپ ساخته شده به صورت خودكار را مشاهده كنيد. گاها ممكن است وبمستران علاقه اي نداشته باشند كه سايت مپ سايتشان در اين آدرس پيش فرض قرار بگيرد. در اين زمان بايد پس از ساخت، آن را در يك آدرس جديد قرار داده و در نهايت آن را به گوگل معرفي كنند (توضيحات بيشتر در مورد معرفي سايت مپ به گوگل، در مقاله ساخت سايت مپ موجود است)

تأثير نقشه سايت در سئو !! آيا نبود سايت مپ به سئو سايت ضربه ميزند؟

برخي از افراد زماني كه در مورد سايت مپ مطالعه ميكنند و متوجه ميشوند كه تا به حال آن را براي سايت خود فعال نكرده اند، با نگراني تصور ميكنند كه اين موضوع ميتواند باعث شود تا آنها مورد جريمه گوگل قرار گيرند. به هيچ عنوان نگران نباشيد. نبود سايت مپ در سايت باعث ايجاد جريمه از طرف گوگل و ديگر موتور هاي جستجو نميشود اما مطمئنا وجود آن در سايت باعث كمك به خزنده هاي موتور جستجو و در نهايت بهبود سئو سايت ميشود.

اما اين فايل متني چطور به بهبود سئو سايت كمك ميكند؟

يكي از موارد مهم بهينه سازي سايت، انتشار مقاله و پست در زمان بندي منظم است. به طور كلي گوگل سايت هايي كه دائما مقالات مفيدي منتشر ميكنند را دوست دارد و به آنها اعتبار بالايي ميدهد. حال تصور كنيد شما به صورت منظم در سايت خود به انتشار محتوا مشغول ايد و انتظار داريد اعتبار گفته شده را از گوگل دريافت كنيد.

اما اگر ربات هاي گوگل نتوانند به خوبي مقالات شما را شناسايي و ايندكس كنند، عملا تمامي زحمات شما به باد ميرود، حتي گاها ممكن است عدم وجود نقشه سايت باعث شود تا يك يا چند صفحه شما توسط گوگل فهرست بندي نشود. همينطور وجود آن باعث ميشود تا تغييراتي كه در قسمت هاي مختلف سايت خود ايجاد ميكنيد، سريعتر به گوگل اطلاع داده شود.

استفاده از سايت مپ يك فعاليت غير ضروري است اما اگر از آن دسته افرادي هستيد كه براي بهبود seo سايت خود هر فعاليتي را انجام ميدهيد، به شدت ساخت و معرفي نقشه سايت را پيشنهاد ميكنيم. اگر سايت شما در يكي از شرايط پايين قرار دارد، پيشنهاد ميشود تا بدون در نظر گرفتن هيچ شرطي، براي ساخت و ثبت نقشه سايت خود اقدام كنيد:

  • به تازگي سايت خود را راه اندازي كرده و هنوز فرصت مناسبي براي ايجاد لينك داخلي و لينك خارجي پيدا نكرده ايد.
  • سايت شما از صفحات دسته بندي (category) و تگ (tag) استفاده ميكند و لينك هاي داخلي كمي به آنها وجود دارد. (گاها صفحات آرشيو با سرعت كمي ايندكس ميشوند)
  • url هاي سايت شما به صورت دايناميك است.
  • سايت بزرگي داريد كه تعداد صفحات آن به شدت زياد است.
  • ساختار لينك سازي داخلي سايتتان از حالت مناسبي برخوردار نيست و صفحات بدون لينك زيادي داريد.
  • صفحاتي داريد كه به دليل به كار رفتن كد هاي ajax، flash و غيره در آن، به سختي توسط موتور هاي جستجو ايندكس ميشوند.
  • ميخواهيد اهميت يك يا چندي از صفحات سايت خود را نسبت به ديگر صفحه ها افزايش دهيد.
  • دائما محتواهاي خود را به روز رساني ميكنيد و ميخواهيد هر بار سريعا گوگل از اين بروز رساني ها مطلع شود.
انواع نقشه سايت

سايت مپ ها از نظر فرمت، به چند دسته تقسيم ميشوند. از جمله:

  • سايت مپ XML
  • سايت مپ HTML
  • سايت مپ TXT
  • سايت RSS

بهترين فرمت براي استفاده در جهت بهبود سئو و ايندكس سايت، فرمت XML است (توصيه شده توسط گوگل). علاوه بر اين، سايت مپ ها از نظر محتوا نيز به انواع مختلفي تقسيم ميشوند:

  • سايت مپ صفحات سايت (پيش فرض)
  • سايت مپ ويدئو
  • سايت مپ تصاوير
  • سايت مپ خبري
  • و…

به طور كلي، سايت مپ XML همان سايت مپ پيش فرض است كه اغلب سايت ها از آن استفاده ميكنند. اما گاها برخي از سايت ها براي ايندكس بهتر مطالب خود، براي ويدئو و تصاوير سايت خود هم نقشه جداگانه اي را ثبت ميكنند. سايت مپ تصاوير و سايت مپ ويدئو هم با فرمت XML در سايت ثبت ميشود. استفاده از اين دو مزاياي زيادي دارد از جمله:

  • ايندكس بهتر محتواي تصويري سايت.
  • افزايش احتمال قرار گرفتن محتواي تصويري در GOOGLE IMAGE و GOOGLE VIDEO و جذب بيشتر مخاطب.
  • احتمال قرار گرفتن ريچ اسنيپِت (RICH SNIPPET) براي ويديو ها (اطلاعات بيشتر در مورد ويديو هاي سايت در صفحات جستجو گوگل، به همراه ستاره هاي امتياز دهي)

سايت مپ خبر نوعي ديگر از نقشه سايت است كه اغلب توسط سايت هاي خبري استفاده ميگيرد. اين سايت ها با استفاده از اين نوع نقشه، سرعت ايندكس سايت خود را تا حد قابل ملاحظه اي افزايش ميدهند. گوگل توصيه كرده كه سايت ها براي محتواي خبري خود سايت مپ جداگانه اي را به ثبت رسانده تا سرعت ايندكس اين بخش از سايت خود را افزايش دهند.

ساخت سايت مپ

براي ساخت نقشه سايت راه هاي زيادي در مقابل شما وجود دارد. در ادامه رايج ترين اين راه ها را به شما آموزش ميدهم و شما هم با توجه به شرايط و نوع سيستم مديريت محتواي سايت تان، بهترين آن را انتخاب كنيد. البته اگر به يك راهنماي دقيق و جامع در مورد ساخت نقشه سايت نياز داريد حتما مقاله آن را در وبلاگ فرين آكادمي بخوانيد.

1. ساخت سايت مپ براي وردپرس

با توجه به اينكه اغلب مخاطبان اين مقاله عزيزاني هستند كه سايت وردپرسي دارند، اجازه بدهيد ابتدا در مورد ساخت نقشه سايت در وردپرس صحبت كنم. خب، بهترين راه براي ساخت سايت مپ وردپرسي استفاده از افزونه هاي مخصوصي است كه براي اين كار در اختيار شما قرار گرفته. اما چه افزونه هايي؟

  • Google XML Sitemaps
  • yoast seo
  • rank math

افزونه اول يك افزونه رايگان است كه براي سايت هاي وردپرسي جهت ساخت نقشه سايت ايجاد شده. اما خب اگر يكي از افزونه هاي سئو يوآست يا رنك مث را روي وب سايت تان نصب كرده ايد، نيازي به نصب افزونه اول نداريد.

اگر هم نظر من را بخواهيد، افزونه رايگان و البته قدرتمند رنك مث را روي وب سايت تان نصب كنيد، به اين ترتيب بعد از نصب، خود رنك مث به شكل خودكار براي سايتتان نقشه سايت را ساخته و در اين آدرس جايگذاري ميكند:

https://farin.academy/sitemap.xml

در آدرس بالا كافي است به جاي farin.academy آدرس وب سايت خودتان را قرار بدهيد. اين دقيقا جايي است كه نقشه سايت شما توسط افزونه رنك مث ساخته شده و قرار گرفته.

2. ساخت سايت مپ با ابزارهاي آنلاين

اگر سايت تان سيستم مديريت محتواي اختصاصي دارد و به طور خودكار هم هيچ افزونه اي براي ساخت سايت مپ در آن تعبيه نشده، كمي كارتان ساخته شده و بايد به سراغ راهكار بعدي برويد.

يكي از راه هاي ساخت سايت مپ، استفاده از ابزارهاي آنلاين است. ابزار هايي مثل xml-sitemaps در سطح وب وجود دارند كه صرفا با دريافت آدرس سايت شما، در كوتاه ترين زمان نقشه سايت آن را براي شما ميسازند. اصلا چطور با آنها كار كنيم؟

خب ابتدا وارد وب سايت xml-sitemaps بشويد. اين سايت يك ابزار رايگان ساخت نقشه سايت است. بعد از اينكه آدرس وب سايت خودتان را در اين سايت وارد كنيد، ابزار يك نقشه سايت شامل آدرس تمامي صفحات براي تان ميسازد. بعد هم اجازه ميدهد آن را دانلود كنيد. بعد از اين بايد فايلي كه به شما داده شده را در يكي از صفحات سايت تان بارگذاري و ترجيحا يك آدرس مثل اين url براي صفحه انتخاب كنيد:

https://farin.academy/sitemap.xml

دقت كنيد، با توجه به اينكه در اين روش عملا شما سايت مپ را از يك ابزار ديگر برميداريد، بايد بعد از اينكه يك صفحه جديد به سايت تان اضافه كرديد، دوباره بايد به سراغ همين ابزار برويد، نقشه سايت جديدي ساخته و آن را در همان آدرس قبلي بارگذاري كنيد. چراكه در غير اينصورت آدرس صفحات جديدتان در نقشه سايت قرار نخواهد گرفت.

3. ساخت sitemap براي سايت هاي جوملايي و دروپال

با اينكه سال هاست وردپرس سهم بازار سيستم هاي مديريت محتواي جوملا و دروپال را كاهش داده، هنوز هم تعداد زيادي سايت جوملايي و دروپالي در سطح وب فارسي وجود دارد. اگر شما هم صاحب يكي از اين سايت ها هستيد و ميخواهيد براي آن sitemap بسازيد، همراه من باشيد:

ببينيد علاوه بر استفاده از ابزار آنلاين xml-sitemaps، در سايت هاي جوملايي شما ميتوانيد از افزونه هاي مخصوص استفاده كنيد. اين افزونه ها دقيقا مشابه افزونه هاي وردپرسي روي سايت شما نصب ميشوند و به طور خودكار نقشه سايت را براي تان ميسازند. به اين ترتيب بدون نياز به زحمت اضافه صاحب نقشه سايت خودكاري ميشويد كه خودش هم بروزرساني شده و نياز نيست صفحات جديد را به آن اضافه كنيد.

براي سايت هاي جوملايي از افزونه jsitemap استفاده كنيد. اگر هم سايت تان را با دروپال ساخته ايد، xml-sitemap را از سايت رسمي drupal دانلود و روي سايت تان نصب كنيد.

بعد از ساخت سايت مپ بايد چكار كنيم؟

فرقي نميكند كه با كدام يكي از روش هاي گفته شده بالا سايت مپ را ساخته باشيد، در هر حال ما هدف مان از ساخت اين فايل بهبود سئو بود و با توجه به اين موضوع، بايد به سراغ قدم بعدي يعني معرفي نقشه سايت به گوگل برويم. اما چطور؟

خب همانطور كه بالاتر هم گفتم، بعد از ساخت نقشه سايت شما آدرس آن را داريد كه اغلب هم اين آدرس به اين شكل است:

example.com/sitemap.xml

بعد از اين وارد سرچ كنسول سايت تان شويد. اگر تا الان سايت تان را به اين ابزار متصل نكرده ايد حتما از طريق مقاله آموزش اتصال سايت به سرچ كنسول، اين كار را انجام بدهيد.

بعد از اين، به سراغ گزينه sitemaps برويد. در اين صفحه كه تصويرش را پايين مشاهده ميكنيد، اگر قبلا سايت مپي را به گوگل معرفي كرده باشيد، سرچ كنسول آن را به شما نمايش ميدهد. در غير اينصورت در كادري كه علامت زده شده، چيزي مشاهده نميكنيد. در اين حالت كافي است در كادر خالي ابتداي صفحه آدرس صفحه سايت مپ را وارد كنيد و دكمه submit را بزنيد. به اين ترتيب سايت مپ به گوگل معرفي شده و از اين به بعد خزنده هاي موتور جستجو براي بررسي سايت، ابتدا به صفحه نقشه وارد ميشوند. تمام شد!

نكات مهم در مورد سايت مپ

گوگل قوانيني را براي ساخت سايت مپ وضع كرده است. اغلب اين قوانين در صورت استفاده از ابزار هاي ساخت سايت مپ حفظ ميشوند اما گاها برخي از وبمستران كه به صورت دستي نقشه سايت خود را ميسازند، از اين قوانين غافل شده و تمامي زحمات خود را به باد ميدهند. در ادامه در مورد اين قوانين و بايد ها و نبايد ها توضيحاتي ارائه ميشود:

  • حجم هر سايت مپ با قرار گرفتن آدرس هاي جديد در آن افزايش پيدا ميكند، طبق قوانين حجم سايت مپ نبايد بيشتر از 50 مگابايت باشد و همينطور نبايد در آن بيشتر از 50 هزار آدرس اينترنتي قرار بگيرد (راهكار در ادامه گفته ميشود)
  • تمامي آدرس هاي موجود در سايت مپ بايد با قوائد يكسان و واحدي باشند. به طور مثال نبايد قسمتي از آدرس ها با WWW و قسمتي از آنها بدون اين پروتكل ثبت شوند.
  • قرار دادن سايت مپ كل سايت در SUBDOMAIN ميتواند باعث ايجاد مشكلاتي مثل خوانده نشدن آن توسط گوگل شود (sitemap.farin.academy/)
  • لينك هاي موجود در نقشه سايت بايد با كمترين ضريب خطا باشند (كمتر از 1 درصد) اين يعني وجود لينك هاي شكسته و 404 ميتواند باعث بي اعتبار شدن نقشه سايت شما شود.
فايل ايندكس نقشه سايت چيست؟

همانطور كه گفته شد، نميتوان در يك سايت مپ، بيش از 50 هزار URL را اضافه كرد و در صورتي كه حجم فايل و يا تعداد آدرس هاي آن از مقدار گفته شده تجاوز كند، سايت مپ از نظر گوگل بي اعتبار شناخته ميشود. راهكار اين مشكل، استفاده از فايل ايندكس نقشه سايت است. هر لينك موجود در اين فايل، آدرس يك سايت مپ است. با استفاده از اين فايل ميتوانيد سايت مپ هاي ديگري را ساخته و همگي را در كنار هم قرار دهيد تا گوگل آدرس هاي موجود در آنها را ايندكس كند.

نكته: گاها ممكن است حجم سايت مپ شما از 50 مگابايت بيشتر شود اما تعداد آدرس هاي موجود در آن هنوز به 50 هزار نرسيده باشد. در اين حالت ميتوانيد با استفاده از G-ZIP حجم فايل خود را كاهش دهيد.

در اين مقاله به طور كامل به مبحث بسيار مهم سايت مپ چيست (sitemap چيست) پرداختيم و اهميت سايت مپ در سئو سايت را توضيح داديم. همينطور سعي شد تا به تمامي سؤالات موجود در ذهن شما عزيزان پاسخ داده شود. اما اگر هنوز هم سؤالي در اين مورد براي شما وجود دارد، ميتوانيد در قسمت كامنت ها آن را منتشر كرده و تا كمتر از 24 ساعت جواب كارشناسانه سؤال خود را دريافت كنيد. با آرزوي موفقيت.

منبع: فرين آكادمي



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۳۱:۲۴ توسط:سئو موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

نرخ پرش يا بانس ريت (bounce rate) چيست؟

دليل اهميت بانس ريت

اگر كاربري وارد وب‌سايت شما شود و بدون اقدامي آن را ترك كند به اصطلاح از سايت شما مي‌پرد (Bounce) و چون اقدام مورد نظر شما مانند كليك روي دكمه CTA يا خريد را انجام نداده بنابراين تبديل (Convert) نشده است. در نتيجه، زماني كه جلوي پرش يك بازديدكننده را مي‌گيريد، نرخ تبديل خود را افزايش داده‌ايد.

نرخ پرش عاملي براي رتبه‌بندي گوگل است و ارتباط نزديكي با رتبه‌بندي صفحه اول گوگل دارد. نرخ پرش بالا نشان‌گر مشكلي در وب‌سايت يا صفحه‌اي از آن است. اين مشكل ممكن است در رابطه با محتوا، رابط كاربري، قالب‌بندي صفحه و موارد مربوط به كپي رايت باشد. البته نرخ پرش بالا لزوما بد نيست. گاهي فرد وارد صفحه وب مي‌شود و مطلب مورد نظر خود را مي‌خواند، پاسخ خود را مي‌يابد و بدون اقدامي خارج مي‌شود. اينجا هم يك پرش اتفاق افتاده است اما مشكلي براي رفع كردن وجود ندارد.

متوسط نرخ پرش چه قدر است؟

بانس ريت در حوزه‌هاي مختلف بازه‌هاي متفاوتي دارد اما در كل به صورت متوسط عددي بين ۴۱ تا ۵۱ درصد است. در ادامه حوزه‌هاي تخصصي را با جزييات بررسي مي‌كنيم.

بانس ريت به نوع حوزه تخصصي و منشأ ترافيك وب‌سايت هم بستگي دارد. براي مثال در تصوير زير وب‌سايت‌هاي حوزه‌هاي مختلف را مشاهده مي‌كنيد كه نرخ‌هاي پرش متفاوتي دارند.

نرخ پرش در حوزه‌هاي مختلف

همانطور كه مي‌بينيد نرخ پرش فروشگاه‌هاي اينترنتي بين ۲۰ تا ۴۵ درصد و كمترين ميزان است. به ياد داشته باشيد به هنگام بررسي نرخ پرش وب‌سايت خود، بانس ريت را بر اساس وب‌سايت‌هاي مشابه (كسب‌و‌كارهاي مشابه) بسنجيد.

همچنين منابع ترافيك به شدت بر نرخ پرش تاثير دارند. براي مثال، با توجه به تصوير زير ترافيك ورودي از ايميل و «ترافيك ارجاعي» (Referral) كمترين ميزان نرخ پرش را دارند. از طرف ديگر، ترافيك ورودي از تبليغات و فعاليت‌هاي بازاريابي شبكه‌هاي اجتماعي بيشترين ميزان نرخ پرش را دارند.

نرخ پرش با توجه به منبع ترافيك

تفاوت نرخ پرش و نرخ خروج

«‌نرخ خروج»‌ (Exit Rate) مانند نرخ پرش است اما يك تفاوت بزرگ دارد. نرخ پرش درصد افرادي است كه وارد يك صفحه مي‌شوند و بدون انجام اقدامي آن را ترك مي‌كنند. نرخ خروج درصد افرادي است كه صفحه را ترك مي‌كنند (حتي اگر از ابتدا به آن وارد نشده باشند). براي مثال، فرض كنيد شخصي بر صفحه A از وب‌سايت شما فرود آمده است (Landed) و پس از چند ثانيه بر روي دكمه بازگشت كليك كرده است. اين يك پرش به حساب مي‌آيد.

كاربر وارد صفحه شده و بدون انجام اقدامي صفحه را بسته است.

از طرف ديگر فرض كنيد كسي روي صفحه A فرود آمده است. سپس كليك كرده و وارد صفحه ‌B شده و پس از مطالعه صفحه B مرورگر خود را بسته است. چون فرد در صفحه A روي چيزي (مانند لينك يا دكمه CTA) كليك كرده است، براي صفحه A پرش محاسبه نمي‌شود و چون از طريق صفحه A وارد صفحه B شده است، براي صفحه B هم پرش به محاسبه نخواهد شد.

كاربر از صفحه A وارد صفحه B شده و در نهايت در صفحه B مرورگر را بسته است.

از آنجايي كه كاربر وب‌سايت را در صفحه B ترك كرده است، نرخ خروج صفحه B در گوگل آناليتيكس افزايش مي‌يابد. اگر صفحات با نرخ خروج بالا را در وب‌سايت خود بررسي كنيد، متوجه مشكل آن‌ها مي‌شويد. حل كردن مشكل، اقدام با ارزشي براي وب‌سايت شماست. در تصوير زير تفاوت نرخ پرش و نرخ خروج را مي‌بينيد.

دلايل پرش از صفحه وب

قبل از بررسي راه‌هاي كاهش نرخ پرش، مهم است بدانيم كه چرا كاربر از صفحه پرش مي‌كند. در زير به عوامل مهم اين موضوع اشاره كرده‌ايم.

  • صفحه مطابق انتظارات كاربر نيست.
  • طراحي صفحه نامناسب است.
  • رابط كاربري نامناسب است.
  • سرعت بارگذاري پايين است.
  • كاربر با صفحه خالي يا خطاهاي فني مواجه شود.
  • صفحه با موبايل سازگار نيست.
  • سوال كردن بيش از حد از كاربر.
عدم تطابق صفحه با انتظارات كاربر

براي مثال، شما در جستجوي يك مخلوط‌كن جديد هستيد. عبارت «خريد مخلوط‌كن با ارسال رايگان» را جستجو مي‌كنيد.

يك تبليغ با عنوان «خريد مخلوط‌كن با ارسال رايگان» بالاي نتايج جستجو مي‌بينيد و روي آن كليك مي‌كنيد.

اما به جاي اينكه با يك صفحه فرود شامل مدل‌هاي مختلف مخلوط‌كن مواجه شويد، صفحه اصلي يك سايت را مي‌بينيد. دكمه بازگشت را مي‌زنيد و به موتور جستجو برمي‌گرديد تا يك صفحه كاملا مرتبط پيدا كنيد.

طراحي نامناسب صفحه

بيشتر مردم، وب‌سايت شما را بر اساس ظاهر آن و سپس محتوا قضاوت مي‌كنند. اگر وب‌سايت شما مانند تصوير زير باشد، انتظار نرخ پرش بالايي داشته باشيد.

رابط كاربري نامناسب

علاوه بر اهميت ظاهر زيباي وب‌سايت، كار با آن نيز بايد براي كاربر ساده باشد. هر چه خواندن و جستجو كردن بخش‌هاي مختلف سايت شما ساده‌تر باشد، نرخ پرش نيز پايين‌تر است.

پاسخگويي به نياز كاربر

هر نرخ پرش بالايي بد نيست. بانس ريت مي‌تواند نشان‌دهنده اين باشد كه فرد هدف جستجوي خود را يافته است. براي مثال، به دنبال دستور پخت غذايي هستيد و روي صفحه‌اي مانند تصوير زير فرود مي‌آييد. صفحه شامل مواد لازم، دستور پخت، جزييات و تصاوير است و تمامي نيازهاي شما را برآورده مي‌كند. بنابراين، پس از مطالعه، صفحه را مي‌بنديد. با اين‌كه تنها يك صفحه را در وب‌سايت باز كرده‌ايد و به لحاظ فني يك پرش اتفاق افتاده است، اما اين پرش به دليل طراحي نامناسب يا رابط كاربري بد نبوده است. از اين‌رو، نمي‌توان هميشه نرخ پرش بالا را يك ضعف به شمار آورد.

سرعت پايين بارگذاري

سرعت سايت بخشي از الگوريتم رتبه‌بندي گوگل است. وب‌سايت‌هاي با سرعت پايين تجربه كاربري خوبي را براي كاربر فراهم نمي‌كنند. اگر بارگذاري صفحه بيش از چند ثانيه طول بكشد، كاربران خسته مي‌شوند و وب‌سايت را ترك مي‌كنند.

مواجهه كاربر با صفحه خالي يا خطاهاي فني

اگر بانس ريت وب‌سايت شما به شدت بالاست و كاربران بيش از چند ثانيه در آن وقت نمي‌گذارند، دو حالت زير محتمل است.

  • صفحه خالي است يا خطاي ۴۰۴ داريم.
  • صفحه به خوبي بارگذاري نمي‌شود.

دراين صورت بايد صفحه را با استفاده از يك مرورگر پراستفاده بررسي كنيد تا تجربه كاربران را براي خود ايجاد و خطاها را برطرف كنيد.

سازگاري با موبايل

اگر صفحه با موبايل سازگار نباشد روي آن به خوبي نمايش داده نمي‌شود و سرعت بارگذاري چندان بالايي نيز ندارد. حتي اگر طراحي سايت در موبايل، واكنش‌گرا باشد، باز هم ممكن است سازگار با موبايل شناخته نشود. وقتي صفحه وب در موبايل فشرده مي‌شود، برخي اطلاعات مهم به پايين صفحه مي‌آيند. در نتيجه افراد به جاي اين‌كه عبارت مورد جستجوي خود را ببينند، تنها منوي سايت را مشاهده مي‌كنند و تصور مي‌كنند صفحه پاسخگوي نياز آن‌ها نيست و از روي صفحه پرش مي‌كنند.

بيش از حد سوال پرسيدن

در ابتدا از كاربر در مورد اطلاعات فردي و مهم سوال نكنيد زيرا آن‌ها هنوز به شما اعتماد ندارند. باز شدن يك صفحه بازشو (Pop-up) روي صفحه و سوال در مورد اطلاعات شخصي افراد باعث مي‌شود بسياري از آن‌ها به سرعت صفحه را ترك كنند.

روش‌هاي بهبود نرخ پرش

در ادامه به روش‌هايي اشاره مي‌كنيم كه به كمك آن‌ها مي‌توان نرخ پرش را بهبود داد.

  • قرار دادن ويديو در صفحه
  • استفاده از تكنيك Bucket Brigade
  • بهبود سرعت بارگذاري
  • استفاده از الگوي PPT
  • محتواي روان جهت خواندن
  • برآورده كردن هدف جستجو
  • استفاده از داده‌هاي نقشه گرمايي براي بهبود صفحات فرود
  • اضافه كردن لينك‌هاي داخلي
  • استفاده از فهرست مطالب با عناوين لينك شده
  • بهبود تجربه كاربري براي موبايل
  • لينك دادن به پست‌ها و مقالات
  • استفاده از پاپ آپ با هدف خروج از صفحه
  • ارتقاي محتوا

قرار دادن ويديو در صفحه

قرار دادن ويديو در صفحه تا 2/6 برابر «زمان حضور در صفحه» (Time on Page) را افزايش و نرخ پرش را نيز كاهش مي‌دهد. در تصوير زير تفاوت نرخ پرش در يك صفحه با ويديو و در يك صفحه بدون ويديو را ملاحظه مي‌كنيد. اين داده‌ها نشان مي‌دهند صفحات با ويديو ۱۱ درصد بانس ريت كمتري از صفحات بدون ويديو دارند. البته هر فيلم آموزشي باعث بهبود نرخ پرش نمي‌شود. براي توليد يك فيلم آموزشي خوب، آموزش‌هاي زير پييشنهاد مي‌شود.

  • ۵ نوع فيلم آموزشي و نحوه بكارگيري آنها — راهنماي كاربردي
  • ۶ نرم‌ افزار كاربردي براي ويرايش فيلم آموزشي — راهنماي كاربردي
  • راهنماي جامع تهيه فيلم آموزشي — از صفر تا صد
  • ساخت فيلم آموزشي موفق — راهنماي گام به گام و به زبان ساده
  • ضبط فيلم آموزشي با كمتازيا (Camtasia) — از صفر تا صد
  • ويرايش فيلم آموزشي با كمتازيا — راهنماي مقدماتي

استفاده از تكنيك Bucket Brigade

«Bucket Brigade» يكي از بهترين تكنيك‌هاي بهبود نرخ پرش صفحات فرود و پست‌هاي بلاگ است. اين تكنيك به معناي استفاده از كلمات و عباراتي است كه كاربر را در صفحه نگه مي‌دارد. زماني كه كاربر خسته شده است و مي‌خواهد صفحه را ترك كند با برخورد به اين عبارات ممكن است اندكي ديگر به خواندن ادامه دهد. چند مورد از اين عبارات را در زير آورده‌ايم.

  • اكنون
  • نتيجه چيست؟
  • ممكن است تعجب كنيد
  • بهتر/بدتر مي‌شود
  • آيا مي‌خواهيد بهترين قسمت را بدانيد؟
  • سوال اين است
  • به طور خلاصه
  • اين آمار تاييد مي‌كند كه

براي شروع ابتدا بخش كم‌تر جذاب صفحه را انتخاب كنيد. به اين قسمت‌ها «فضاي مرده» (Dead Zones) مي‌گوييم. بيشتر صفحات در اينترنت اين فضاهاي مرده را دارند كه در آن كاربر خسته مي‌شود. قدم بعدي اضافه كردن عبارت‌هاي Bucket Brigade است كه توجه كاربر را جلب مي‌كند.

بهبود سرعت بارگذاري براي بهبود نرخ پرش

بررسي ۱۱ ميليون صفحه فرود در گوگل آناليتيكس بيان مي‌كند هر چه سرعت بارگذاري سايت پايين‌تر باشد، نرخ پرش بالاتر خواهد بود.

جاي تعجب نيست كه افراد در فضاي آنلاين به شدت بي‌حوصله و كم‌تحمل هستند. به همين منظور روش‌هايي براي بهبود سرعت وب‌سايت وجود دارند. ابتدا سرعت كنوني صفحات وب‌سايت خود را بررسي كنيد. براي اين كار ابزار رايگان و كاربردي «Page Speed Insight» را پيشنهاد مي‌كنيم.

اين ابزار با بررسي كدهاي وب‌سايت شما سرعت آن را مي‌سنجد و «امتياز سرعت» (Speed Score) را محاسبه مي‌كند. همچنين سرعت بارگذاري سايت براي كاربران مرورگر كروم را هم نشان مي‌دهد.

اطلاع از Speed Score خوب است اما به تنهايي كمك كننده نيست. براي استفاده هر چه بيشتر و بهتر از اين ابزار به توصيه‌هاي آن با عنوان «فرصت‌ها» (Opportunities) دقت كنيد.

براي مثال، يكي از مشكلات اساسي در بارگذاري صفحه فرود، اندازه بزرگ عكس‌هاست. در ادامه چند روش براي بهبود سرعت سايت بيان مي‌كنيم. تصوير زير تاثير اندازه صحيح تصاوير را در زمان بارگذاري وب‌سايت نشان مي‌دهد.

  • تصاوير را فشرده سازي كنيد: تصاوير يكي از دلايل اصلي سرعت پايين صفحات وب هستند. اين بدين معني نيست كه بايد تصاوير را حذف كنيد. براي حل مشكل از يك نرم افزار فشرده سازي تصاوير استفاده كنيد تا حجم عكس‌ها به صورت قابل توجهي كم شود.
  • از هاست با سرعت بالا استفاده كنيد: ميزباني وب شما مي‌تواند سرعت بارگذاري وب‌سايت را تغيير يا كاهش دهد. بنابراين اگر از يك هاست ارزان‌قيمت استفاده مي‌كنيد آن را ارتقا دهيد.
  • پلاگين‌ها و اسكريپت‌هاي بدون استفاده را حذف كنيد: از ابزاري مانند WebPageTest كمك بگيريد. اين ابزارها به شما فهرستي از منابع كاهنده سرعت صفحات وب را در اختيار شما قرار مي‌دهند. افزونه‌هاي بدون استفاده را حذف كنيد.

منبع:فرا درس



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۳۱:۲۳ توسط:سئو موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

Keyword Stuffing چيست و چه تاثيري روي سئو سايت دارد؟

هنگام بهينه‌سازي صفحات وب براي موتورهاي جستجو مانند گوگل، ممكن است بخواهيد راه آساني را براي به دست آوردن سريع رتبه‌هاي بالاتر انتخاب كنيد. ممكن است با خودتان فكر كنيد اگر موتورهاي جستجو از كلمات كليدي براي تطبيق صفحات با عبارت‌هاي جستجو شده استفاده مي‌كنند، چرا تا جايي كه ممكن است تعداد بيشتري از آنها را روي يك صفحه قرار ندهم؟

اين همان روش رايجي است كه به آن Keyword Stuffing يا بمباران كلمات كليدي گفته مي‌شود. كيورد استافينگ به زبان ساده عبارت است از استفاده مكرر و بيش از حد از كلمه كليدي در متن، تگ title، توضيحات متا و پيوندهاي يك صفحه وب. اين تكنيك در گذشته براي بالا بردن صفحات وب در نتايج جستجوي گوگل به كار مي‌رفت. اما آيا هنوز هم كاربرد دارد؟

كيورد استافينگ يا Keyword Stuffing چيست؟

عبارت keyword stuffing از دو كلمه تشكيل شده است: keyword به معني كلمه كليدي و stuffing به معني پر كردن. مفهوم اين عبارت پر كردن متن با كلمه كليدي است. كيورد استافينگ زماني اتفاق مي‌افتد كه چگالي كلمه كليدي در متن بيش از حد استاندارد باشد. چگالي كلمه كليدي يا keyword density عبارت است از نسبت تعداد تكرار كلمه كليدي به تعداد كلمات متن كه به صورت درصد نشان داده مي‌شود. براي استفاده از كلمات كليدي بايد به اندازه استفاده كنيد و به كارگيري زياد آن لزوما به معناي بهتر نتيجه گرفتن نيست.

يكي از تكنيك‌هايي كه سئوكاران براي تكرار كلمه اصلي از آن استفاده مي‌كنند، همرنگ كردن محتوا با رنگ پس زمينه سايت است. در اين تكنيك براي اين كه كاربر متوجه تكرار يك كلمه نشود و در عين حال موتورهاي جستجو آن كلمه را به حساب بياورند، بخش‌هايي از متن را با پس زمينه صفحه هم رنگ مي‌كنند؛ با اين تصور كه گوگل متوجه نمي‌شود و فريب مي خورد. اما بد نيست بدانيد كه هيچكدام از اين تكنيك‌ها از چشم تيزبين الگوريتم‌هاي گوگل پنهان نمي‌ماند. به هر روشي كه اين كار را بكنيد، نتيجه همان است!

چرا Keyword Stuffing براي سايت مضر است؟

اين روش در گذشته كارايي داشت، اما طي چند سال اخير ربات‌هاي گوگل هوشمندتر شده‌اند و استفاده مكرر از كليدواژه را به عنوان اسپم در نظر مي‌گيرند. اكنون موتورهاي جستجو مي‌توانند تشخيص دهند كه چه زماني كلمات كليدي به صورت افراطي در يك سايت به كار رفته و آن سايت‌ها را در نتايج جستجو جريمه مي‌كنند. اما اگر مي‌خواهيد بدانيد كه چرا استفاده زياد كلمات به سايت شما آسيب مي‌زند، ادامه مقاله را مطالعه كنيد:

كيورد استافينگ كاربرپسند نيست

مخاطبان شما ممكن است با مفاهيم سئو آشنايي نداشته باشند، اما به خوبي متوجه مي‌شوند كه شما يك متن را براي تشريح يك موضوع نوشته‌ايد يا صرفاً براي تكرار كلمه كليدي. اگر كليدواژه را در هر سطر از نوشته تكرار كنيد، خواننده متن شما را نمي‌خواند، زيرا مطالعه آن دشوار است و تجربه خوبي به مخاطب نمي‌دهد. خروج مخاطب از سايت شما، نرخ پرش آن را بالا مي‌برد و به آنچه كه مي‌خواهيد، نمي‌رسيد.

گوگل Keyword stuffing را جريمه مي‌كند

گوگل در طراحي الگوريتم‌هاي خود ذكاوت به خرج داده و آنها را طوري طراحي كرده كه تكرار بي مورد كلمات كليدي را تشخيص مي‌دهند. بر اساس سياست‌هاي گوگل، اين كار باعث مي‌شود سايت شما جريمه شود؛ اين جريمه ممكن است از كاهش رتبه در نتايج جستجو يا قرار دادن سايت شما در ليست سياه متغير باشد. پس بهتر است ريسك نكنيد و سر به سر گوگل و الگوريتم‌هايش نگذاريد. از جمله الگوريتم‌هاي هوشمند گوگل مي‌توان به الگوريتم پاندا، رنك برين و Hummingbird اشاره كرد.

تعامل مخاطب را از دست مي‌دهيد

همانطور كه گفتيم، كيورد استافينگ باعث مي‌شود مخاطب سايت شما را ترك كند و مطالب آن را نخواند. اما در كنار آن از به اشتراك گذاشتن مطالب شما هم خودداري مي‌كنند. محتواي شما بايد كاربرپسند باشد تا مردم تمايل داشته باشند آن را با ديگران به اشتراك بگذارند. با استفاده بيش از حد از كلمات كليدي، شانس تعامل مخاطب را از دست خواهيد داد.

تكنيك كيورد استافينگ و تكرار كلمات كليدي از كي شروع شد؟

زماني كه موتورهاي جستجو شروع به كار كردند و موضوع توليد محتوا و سئو طرفداران خودش را پيدا كرد، الگوريتم‌هاي موتورهاي جستجو بسيار ساده طراحي شده بودند. اين الگوريتم‌ها در مراحل ابتدايي ارتباط معنايي بين كلمات را به درستي درك نمي‌كردند و قادر به فهميدن مفهوم يك مجموعه از كلمات نبودند.

به همين دليل ملاك آنها براي شناسايي موضوع يك صفحه وب، كلماتي بود كه بيشتر در آن صفحه تكرار شده بودند. هرچه يك كليدواژه بيشتر در يك صفحه تكرار شده بود، ميزان ارتباط آن صفحه با آن موضوع يا كلمه، قوي تر تصور مي‌شد. متخصصان سئو هم از اين مسئله آگاه بودند!

در آن زمان يكي از تكنيك‌هاي سئو اين بود كه با تكرار كلمات كليدي، الگوريتم‌هاي موتورهاي جستجو را قانع كنند كه بايد به آن صفحه جايگاه بهتري در آن كلمه كليدي بدهد. اما پس از چند سال اوضاع تغيير كرد. گوگل و ساير موتورهاي جستجو دست سئوكاران را خواندند و الگوريتم‌هاي بعدي را هوشمندتر طراحي كردند. الگوريتم‌هاي نسل بعدي قادر به درك ارتباط معنايي بين كلمات بودند و حتي مي‌توانستند مفهوم كلي يك عبارت را به خوبي دريافت كنند.

در شرايط جديد ديگر تكرار بي رويه كلمه كليدي در يك صفحه وب به عنوان يك تكنيك سئو كاربرد نداشت. متخصصان سئو دريافتند كه بهتر است از اين تكنيك تاريخ گذشته دست بكشند و كلمه كليدي را به صورت اصولي و گوگل پسند در صفحات وب به كار ببرند. پس از مدتي گوگل رسماً اعلام كرد كه كيورد استافينگ را به عنوان يكي از روش‌هاي اسپم شناسايي مي‌كند و سايت هايي را كه از اين روش استفاده كنند، جريمه مي‌كند.

همچنين بخوانيد: تحقيق كلمات كليدي

چگونه بدون كيورد استافينگ، از تعداد درست كلمه كليدي استفاده كنيم؟

تا اينجا متوجه شديم كه تكرار كلمه كليدي به صورت افراطي، نه تنها سايت را در نتايج جستجوي گوگل بالا نمي‌برد، بلكه ما را مشمول جريمه گوگل هم مي‌كند. اما آيا راهي وجود دارد كه هم بتوانيم از كليدواژه‌ها در حد معقول استفاده كنيم و هم از دست الگوريتم‌هاي گوگل قصر در برويم؟

گوگل به جاي كلمه كليدي، از مفهوم كليدي براي تعيين كيفيت محتواي صفحات وب استفاده مي‌كند. براي مفهوم گرايي در صفحات وب راه‌هاي وجود دارد كه مي‌توانيد از آنها به عنوان جايگزيني براي كيورد استافينگ استفاده كنيد. اين روش‌ها به شما كمك مي‌كنند تا بدون نياز به تكرار بي رويه كلمات كليدي بتوانيد مفهوم موردنظر خود را به الگوريتم‌هاي گوگل بفهمانيد:

استفاده از كلمه‌هاي هم معني و هم خانواده

بعد از اين كه كلمه كليدي را در حد اعتدال در صفحه گنجانديد، مي‌توانيد از كلمه‌هاي هم معني آن هم استفاده كنيد. الگوريتم‌هاي گوگل با كشف كلمه‌هاي مترادف و هم معني، مفهوم نوشته شما را بهتر درك مي‌كند و احتمال اين كه با آن كليدواژه رتبه بهتري در نتايج جستجوي گوگل به دست بياوريد، بالا مي‌رود.

استفاده از عبارات معادل انگليسي

گوگل باهوش‌تر از آن است كه تصورش را مي‌كنيد! درست است كه قواعد زبان فارسي با زبان انگليسي از زمين تا آسمان فرق مي‌كند، اما گوگل قابليت تشخيص بيشتر زبان‌هاي زنده دنيا را دارد. مثلاً اگر كلمه لخخلمث را در باكس جستجوي گوگل تايپ كنيد، گوگل متوجه ترتيب كليدهاي كيبورد مي‌شود و مي‌فهمد كه شما براي كلمه google جستجو كرده‌ايد. به عنوان يك راه جايگزين، مي‌توانيد معادل انگليسي كلمه كليدي را در صفحات وب به كار ببريد.

استفاده از عبارت‌هاي توصيفي

يك راه ديگر براي پرهيز از بمباران كلمات كليدي، اين است كه از يك عبارت توصيفي به جاي كليدواژه اصلي استفاده كنيد. به عنوان مثال اگر مي‌خواهيد يك صفحه وب را با كليدواژه مسواك سئو كنيد، عبارت‌هاي شستشوي دندان و بهداشت دهان و دندان مي‌توانند جايگزين مناسبي براي آن باشند.

كلمه كليدي در عناصر صفحه

به جاي اين كه كلمه كليدي را به صورت افراطي در متن صفحه تكرار كنيد، مي‌توانيد به صورت اصولي از آن در عناصر صفحه استفاده كنيد، يعني جاهايي كه كابران به طور معمول توجهي به آن نمي‌كنند، اما از نظر گوگل مهم و حياتي هستند. از جمله عناصر مهم صفحه كه گنجاندن كليواژه در آنها اهميت زيادي دارد، مي‌توان به آدرس صفحه، توضيحات متا، پاراگراف اول نوشته، تگ‌هاي عنوان و ويژگي alt تصاوير اشاره كرد.

نوشته‌هاي طولاني‌تر

براي اين كه چگالي كليدواژه‌ها را در متن صفحات وب كاهش دهيد، يك راه ديگر هم وجود دارد و ان اين است كه متن‌هاي طولاني‌تري بنويسيد. هيچ استانداردي براي تعيين كردن تعداد مطلوب كلمات يك صفحه وجود ندارد، با اين حال توصيه مي‌شود طول محتوا بين 1500 تا 2500 كلمه باشد. با نوشتن متن طولاني‌تر مي‌توانيد همان تعداد كليدواژه را با چگالي كمتر در متن به كار ببريد.

جمع‌بندي

با توسعه الگوريتم‌هاي گوگل، ديگر نمي‌توانيم از روش‌هاي قديمي براي راه يافتن به صفحه اول نتايج جستجوي گوگل راه پيدا كنيم. گوگل مفهوم‌گرايي را به عنوان يك رويه نسبتاً جديد در دستور كار خود قرار داده و keyword stuffing ديگر تاثيري بر تصميم‌گيري‌اش در مورد رتبه سايت شما ندارد.

براي استفاده از تكنيك مفهوم گرايي، لازم است از نحوه كار الگوريتم‌ها اطلاع داشته باشيم تا محتوايي توليد كنيم كه هم استانداردهاي ادبي ويرايشي در آن رعايت شده باشد، و هم مورد پسند گوگل باشد. در اين پست در مورد معايب بمباران كلمه كليدي براي شما نوشتيم و راه‌هاي جايگزين آن را آموزش داديم. اميدواريم بعد از اين بتوانيد محتواي باكيفيت‌تري توليد كنيد.

منبع: جت سئو



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۳۱:۲۲ توسط:سئو موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

كامنت ماركتينگ چيست و چه تاثيري در سئو سايت دارد؟

بهبود سئو سايت يك هدف است و در مسير رسيدن به اين هدف و سر هر پيچ مي‌توانيد از راهنماها و مسيرياب‌هاي مختلف استفاده كنيد. يكي از اين راه‌ها براي بهبود سئو سايت، كامنت ماركتينگ يا بازاريابي ديدگاه است. در مورد اين كه كامنت ماركتينگ چيست؟ در ادامه به‌طور كامل توضيح مي‌دهيم، ولي به عنوان مقدمه مي‌توانيم به اين نكته اشاره كنيم كه هر چه محتواي بهتري بنويسيد، طوري كه تعداد بيشتري تشويق شوند و براي مطلب‌تان كامنت بگذارند و يا در ادامه مطلبي كه نوشته‌ايد بحث چالشي به‌راه بيفتد، شما قدم بزرگ‌تري را در راه كامنت ماركتينگ و بهبود سئو سايت‌تان برداشته‌ايد.

كامنت ماركتينگ چيست؟

از طريق نظرات كاربران، مي‌توان براي سايت بازديدكننده بيشتري جذب كرد كه به آن كامنت ماركتينگ مي‌گويند. رضايت كاربران از مطالب يك سايت براي گوگل، به ميزان زيادي اهميت دارد و در صورتي‌كه مطالب ارزشمندي توليد كنيد، مورد توجه قرار مي‌گيريد. البته گوگل براي ارزش‌گذاري روي محتواي يك سايت، ملاك‌هاي متفاوتي دارد كه يكي از آن‌ها نظرات كاربران است. گوگل كامنت گذاشتن براي يك مطلب را به حساب ارزشمند و مفيد بودن آن مطلب مي‌گذارد، بنابراين رتبه بالاتري به آن مي‌دهد.

البته براي اين‌كه كاربران تشويق شوند و در انتهاي مطالب شما كامنت بگذارند ترفندهايي نيز وجود دارد كه در ادامه به آن مي‌پردازيم.

چه كنيم تا كاربران ترغيب شوند و براي مطالب سايت كامنت ( نظر) بگذارند؟

_ نوشتن محتواي ارزشمند: اول از همه بايد محتواي كاربردي توليد كنيد. محتوايي كه به نيازهاي مخاطب پاسخ دهد و همين‌طور براي خواننده سوال ايجاد كند. چنين محتوايي مي‌تواند مخاطب را به نظر دادن در مورد مطالب تشويق كند، از طرفي ممكن است سوال‌هايي در ذهن مخاطب ايجاد كند به طوري كه ترغيب شود سوالاتش را از نويسنده مطلب بپرسد.

_ پاسخ به تمام ابهامات كاربران: در طول متن، قسمت‌هايي وجود دارد كه ممكن است ايجاد سوال يا ابهام كند؛ در اين مواقع مي‌توانيد براي مخاطب‌ها توضيح بدهيد كه اگر ابهامي داشتند، سوالاتشان را در بخش نظرات بپرسند و همچنين اين اطمينان را به آنها بدهيد كه پرسش‌هايشان را به طور كامل پاسخ مي‌دهيد و ابهامي باقي نخواهيد گذاشت.

_ رعايت ادب و احترام: درصورتي‌كه كسي كامنت انتقادي گذاشت و با نوشته شما مخالفت كرد، با رعايت ادب پاسخ بدهيد و سعي كنيد با هوشمندي نقاط قوت نظرات‌شان را برجسته كنيد. فرض كنيد كسي از پيچيده بودن نوشته‌تان انتقاد كرد، مي‌توانيد او را به مقاله‌هاي آموزشي ساده‌تر سايت‌تان ارجاع بدهيد و به‌علاوه از او بخواهيد سوالاتي را كه برايش پيش آمده، در بخش نظرات بپرسد. در هر صورت به مخاطب احترام بگذاريد و باتوجه به ابهاماتي كه دارد، راهنمايي‌اش كنيد.

_ من مخالف هستم: خودتان به عنوان نويسنده مطلب مي‌توانيد متني بنويسيد و مخالفت‌تان را در مورد موضوعي كه اكثريت در آن اتفاق نظر دارند ‌بيان كنيد و با آوردن دلايلي، اين مخالفت را نشان بدهيد. در اين صورت كاربران با خواندن اين متن تحريك مي‌شوند تا نظرشان را بيان كنند و همين مي‌تواند شروع يك بحث در بخش نظرات سايت باشد.

_ نظرات كاربران در سايت‌هاي فروشگاهي: در سايت‌هاي فروشگاهي از كاربران بخواهيد پس از خريد و استفاده از آن، دوباره به سايت برگردند و نظر‌شان را در مورد محصول مورد نظر بگويند. اين كار هم باعث ديده شدن هرچه بيشتر محصول مي‌شود و هم در صورتي‌كه كاربران از محصول رضايت داشته باشند و اين موضوع را بيان كنند، اطمينان خريداران ديگر هم جلب مي‌شود و فروش محصول افزايش خواهد يافت.

_ درخواست نظر در انتهاي مقاله: در انتهاي متن از مخاطب بخواهيد كه اگر نظر يا پيشنهادي در مورد مطلب دارد در قسمت كامنت‌ها بيان كند چون نظرات كاربران به شما ايده مي‌دهد تا متن را ادامه دهيد. خوانندگان با سوالاتي كه مطرح مي‌كنند چراغ‌هايي را براي ادامه بحث در ذهن شما روشن مي‌كنند. سعي كنيد در پاسخ به سوالات كاربران، پاسخ‌هاي كاملي بدهيد و از كلمات كليدي متن در نوشتن پاسخ‌ها استفاده كنيد. اين كار كمك مي‌كند بتوانيد يك مقاله طولاني و كامل، با توجه به جنبه‌هاي مختلفي از موضوع داشته باشيد.

نكاتي كه در پاسخ به نظرات بايد رعايت كنيد :

_ هر چه زودتر به سوالات كاربران پاسخ دهيد: در صورتي‌كه كامنت‌ها را با تاخير ببينيد، ممكن است كاربر براي گرفتن جواب سوالش به سراغ سايت‌هاي ديگر برود و يا حتي به طور كلي فراموش كند كه سوالي از شما پرسيده است.

_ پاسخ‌هاي درست و دقيق بدهيد: به كامنت‌ها طوري پاسخ بدهيد كه مخاطب جواب سوال را به‌طور كامل بگيرد. در صورت نياز شما هم براي بسط دادن بحث، سوالاتي از خوانندگان بپرسيد تا بتوانيد پاسخ‌هاي دقيق‌تري بدهيد.

_ به كاربران ايميل بفرستيد: زماني كه پاسخ سوال يا نظر كاربران را داديد با پيامي كه به آدرس ايميلش ارسال مي‌كنيد، به طور مستقيم به او اعلام مي‌كنيد كه براي وقت و ابهاماتش ارزش قائل بوده‌ايد.

_ شارژ شدن دوباره محصولات را به اطلاع كاربران برسانيد: اگر در سايت‌هاي فروشگاهي، با شكايت كاربران از تمام شدن محصول موردنظرشان مواجه شديد، بهتر است بعد از شارژ شدن موجودي كالا، اين موضوع را از طريق ايميل به كاربرانتان اطلاع بدهيد.

تاثير تعداد نظرات كاربران بر روي سئو مطالب سايت

لينك‌هاي كامنت nofollow باشد: اجازه ندهيد كاربران اينترنتي از بخش نظرات سايت شما براي مقاصد اسپم گونه استفاده كنند، لينك‌هاي خروجي بخش نظرات سايت شما، رتبه صفحه را پايين مي آورد و به رتبه‌بندي سايت صدمه مي زند. به عبارت ديگر با ايجاد كامنت اسپم كاربر كامنتي قرار مي‌دهد كه شامل لينكي به سايت كاربر مي باشد. با اين كار كاربر اسپم كننده باعث افزايش پيج رنك سايت خود مي‌شود به اين دليل كه لينكي از سايت معتبر با پيج رنك بالا توانسته بسازد. بنابراين صاحبان سايت با تگ nofollow كه در كامنت قرار داده مي‌شود به گوگل و ديگر موتورهاي جستجو مي‌گويند كه لينك اسپم را در محاسبات پيج رنك و شمارش تعداد لينك‌ها ناديده بگيرند. بيشتر بخوانيد: الگوريتم پيج رنك گوگل (Google Page Rank) چيست؟

لينك‌ها را در نظرات كاملا محدود كنيد: مي‌توانيد يك گام فراتر برويد و به سادگي لينك‌هاي خروجي را از ابزار نظرات خود محدود كنيد. اين كار به بهبود امنيت وبسايت كمك خواهد كرد (توسط محدود كردن ورودي‌هاي HTML) و اجازه نمي‌دهد ديدگاه‌ها كاربران را به وبسايت‌هاي بد يا خراب از سايت شما هدايت كنند. مطمئن شويد كه يك محتواي مفيد، قابل اشتراك و مهم ايجاد كرده‌ايد كه افراد به گذاشتن نظر تشويق شوند. بنابراين ايجاد محتواي فوق‌العاده نقش هسته‌اي و بلند مدت در سئو دارد. با افزايش تعداد ديدگاه‌ها، تعداد كلمات كليدي سايت افزايش يافته و در نتيجه بر روي سئو تأثير مستقيمي مي‌گذارد. همچنين با افزايش تعداد نظرات انتخاب مشتري افزايش يافته و بنابراين باعث بالارفتن ميزان فروش مي‌شود.

از ايده هاي كاربران براي توليد محتوا استفاده كنيد: سوالاتي كه كاربران در بخش نظرات ارسال مي كنند، مي تواند سوالات بسياري از افراد ديگر نيز باشد، با پاسخ دهي مناسب به اين سوالات و توليد محتوا مفيد در اين زمينه مي توانيد كاربران بيشتري را از طريق كلمات كليدي و پرس و جوهاي جديد به سمت سايت خود هدايت كنيد. بنابراين همواره سعي كنيد تعامل خوبي با كاربران سايت خود در بخش نظرات داشته باشيد.

با استفاده از Call to Action از كاربران بخواهيد كه نظر خود را با شما مطرح كنند: فراخوان براي عمل يا call to action ها، جملاتي امري هستند كه از كاربران مي خواهند عمل يا اقدام خاصي را انجام دهند. با استفاده از CTA مي توانيد تعامل بهتري با كاربران خود داشته باشيد و به بهبود كيفيت مطالب سايت خود كمك كنيد.

جمع‌بندي

هر سايتي از داشتن بازديدكننده بيشتر استقبال مي‌كند و چه بهتر كه كاربران و بازديدكننده‌هاي يك سايت فعال هم باشند و در بخش نظرات سايت، پيشنهادها، ديدگاه‌ها يا حتي نقدهايي را كه به عملكرد سايت و مطالب آن دارند، بيان كنند. گوگل و ساير موتورهاي جستجو، اين فعاليت مخاطبان را به حساب رضايت‌شان از مطالب و خدمات سايت مي‌گذارند و رتبه بهتري هم، به سايت مورد نظر مي‌دهند. بنابراين يكي از راه‌هاي بهبود سئو سايت، بازاريابي ديدگاه يا كامنت ماركتينگ است كه در صورت رعايت اصول و استفاده از ترفندهايي كه در اين زمينه وجود دارد، مي‌توان رتبه خوبي از اين طريق براي يك سايت و مطالب آن به‌دست آورد.

در دنياي امروز، توليد يك جانبه محتوا كمك زيادي به شما نخواهد كرد، بلكه تعامل با كاربران و ايجاد ارتباطات موثر است كه مي تواند باعث رشد كسب و كار شما در محيط اينترنت شود. از طرف ديگر، با دريافت نظرات كاربران مي توانيد مطالب خود را از نظر محتوا غني تر كنيد و موتورهاي جستجو نيز به اين موضوع اهميت زيادي مي دهند. اميدوارم كه اين مقاله براي شما مفيد واقع شده باشد، ما در وب24 همواره مشتاق دريافت نظرات سازنده شما عزيزان هستيم.

منبع: وب 24



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۳۱:۲۱ توسط:سئو موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

هاست اشتراكي چيست؟

هاست اشتراكي به نوعي از ميزباني وب اطلاق مي‌شود كه در آن يك سرور فيزيكي به تنهايي ميزباني چندين سايت را بر عهده دارد. بسياري از كاربران براي كاهش هزينه‌ها از منابع موجود در يك سرور استفاده مي‌كنند. هر يك از كاربران بخشي از سرور را كه مي‌توانند فايل‌هاي وب‌سايت خود را در آنجا قرار دهند، در اختيار مي‌گيرند. سرورهاي اشتراكي مي‌توانند ميزبان صدها كاربر باشند. هر مشتري با استفاده از پلتفرم ميزباني سرور اشتراكي، به ابزار‌هايي مانند بانك اطلاعاتي، ترافيك ماهانه، فضاي ديسك، حساب‌هاي ايميل، حساب‌هاي FTP و ساير افزودني‌هاي ارائه شده توسط هاست دسترسي دارد. منابع سيستم بر حسب تقاضاي مشتريان روي سرور به اشتراك گذاشته مي‌شود، و هر يك درصدي از همه منابع از جمله RAM و CPU و ساير عناصر مانند MySQL Server، سرور آپاچي و سرور ايميل را دريافت مي‌كنند.

هاست اشتراكي مقرون به‌صرفه‌ترين روش براي راه‌اندازي يك سايت آنلاين است، زيرا هزينه‌هاي نگهداري يك سرور بين همه كاربران تقسيم مي‌شود. اين روش بهترين راه‌حل براي وب‌سايت‌ها يا وبلاگ‌هاي كوچكي است كه نيازي به تنظيمات پيشرفته يا پهناي باند بالا ندارند. اين روش براي سايت‌هاي با ترافيك بالا جوابگو نيست، سايت‌هاي با حجم بالا به‌جاي آن بايد به دنبال سرور مجازي يا سرور اختصاصي باشند. اين مسئله را با يك مثال توضيح مي‌دهيم.

هاست اشتراكي مانند استفاده از وسايل نقليه عمومي است. مسافرت با اتوبوس مي‌تواند يك جايگزين مناسب به جاي وسيله نقليه شخصي باشد. اين انتخاب با مزايايي همچون حفاظت از محيط زيست و صرفه اقتصادي همراه است. اما با توجه به ماهيت اتوبوس، شما مسير را با ديگران مشترك مي‌شويد، بنابراين ممكن است در بعضي مواقع شلوغ باشد. اتوبوس در بين مسير رسيدن از نقطه “A” تا نقطه “B” گاه ‌به ‌گاه متوقف مي‌شود و ممكن است زمان سفر شما به‌طور كلي افزايش يابد، اما كماكان كم هزينه، راحت و قابل اعتماد است.

هاست اشتراكي مناسب چه وب سايت هايي است؟

هاست اشتراكي براي سايت‌هايي كه ترافيك نسبتاً پاييني دارند و به‌مقدار زياد حافظه احتياج ندارند، به خوبي پاسخگوست. اما احتمالاً مشاغل بزرگ‌تر يا سايت‌هايي با ترافيك بالا ممكن است مناسب محيط ميزباني اشتراكي نباشند و همچنين سايت‌هاي كوچك نيز پس از رشد موفقيت‌آميز ممكن است به منابع بيشتري براي توسعه نياز داشته باشند. در اين صورت مالك وب‌سايت مي‌تواند پلن خود را به سطوح بالاتري از خدمات در ميزباني اشتراكي تغيير دهد، يا كلاً از راه‌حل‌هاي ديگر مانند سرور اختصاصي يا سرور مجازي استفاده كند. همچنين اگر يك سايت نسبتاً كوچك باقي بماند و مقادير بيش از حد از منابع سرور اشتراكي را مصرف نكند، اين امكان وجود دارد به صورت نامحدود در همان پلن ميزباني اشتراكي بسيار كم هزينه باقي بماند.

يك سرويس shared hosting با كمترين هزينه و حداقل امكانات، كاربران جديد را قادر مي‌سازد بتوانند به سرعت در فضاي آنلاين حضور يافته و فضاي رشد و توسعه داشته باشند.

انواع هاست اشتراكي

جهت اطلاع از انواع هاستينگ سينداد و تعرفه آن‌ها مي‌توانيد پلن‌هاي زير را بررسي كنيد.

هاست لينوكس ايران

هاست لينوكس آمريكا

هاست ويندوز ايران

هاست ويندوز آمريكا

مزاياي هاست اشتراكي

مزاياي فراواني براي انتخاب هاستينگ اشتراكي وجود دارد. بياييد نگاهي به ويژگي‌هاي اساسي آن بيندازيم:

ارزان تر است

هاستينگ اشتراكي مقرون به صرفه‌ترين راه‌حل هاستينگ را ارائه مي‌كند. با مشاركت تعداد زياد كاربران در تامين هزينه‌هاي سرور، هزينه هاستينگ بين آن‌ها تقسيم مي‌شود. پلن‌هاي پايه با قيمتي در حدود ۳۰ دلار در سال شروع مي‌شوند، در حالي كه قيمت‌هاي بيش از ۱۰۰ دلار در سال براي پلن‌هاي بالاتر با فضاي ديسك، پهناي باند و تعداد وب‌سايت‌هاي نامحدود نيز قابل انتظار است.

انعطاف پذير است

كسب‌و‌كار‌هاي جديد آنلاين مي‌توانند كار خود را با يك برنامه اشتراكي شروع كرده و با رشد سايت خود بدون هيچ زحمتي امكانات خود را به‌روزرساني كنند.

مديريت آن آسان است

راه‌اندازي و مديريت در هاست اشتراكي ساده و سرراست است. بيشتر شركت‌هاي هاستينگ، براي مديريت وب‌سايت شما يك كنترل پنل ارائه مي‌دهند. اين پنل داراي يك رابط كاربري ساده است كه اجراي هرگونه وظايف و فرايند‌هاي مربوط به نظارت و مديريت عملكرد سرور را تسهيل مي‌كند.

مي توانيد چندين دامنه را ميزباني كنيد

مي‌توانيد وب‌سايت‌هاي متعددي را در فضاي كاربري خود راه‌اندازي كنيد؛ فقط بايد اطمينان حاصل كنيد دامنه‌هايي كه خريداري مي‌كنيد به آن متصل شده باشند. به‌عنوان مثال يك شخص مي‌تواند دامنه‌هاي مختلفي براي وب‌سايت شخصي، وبلاگ سرگرمي و كسب‌و‌كار خود داشته باشد. هاست اشتراكي گزينه‌اي عالي براي اين كار است.

به صورت حرفه اي اداره مي شود

هاست اشتراكي به‌طور كلي به نگهداري كمتري نياز دارد. شركت هاستينگ شما با انجام وظايف اصلي مديريت و نگهداري سرور، اين بار را از دوش شما بر‌‌مي‌دارد. در صورتي كه آمادگي راه‌اندازي سرور خود را داشته باشيد، مديريت وب راحت‌ترين گزينه است. اين مسئله را بر عهده متخصصان بگذاريد تا نگران ميزباني وب شما باشند. با ميزباني اشتراكي مي‌توانيد از پشتيباني تيم حرفه‌اي فني براي آپديت‌ها و نگهداري سخت افزارها، به‌روز‌رساني‌هاي نرم‌افزاري، حملات DDoS، قطع شبكه و غيره بهره‌مند شويد.

مي توانيد وب سايت هاي پويا داشته باشيد

وب‌سايت‌هايي كه بسته به ويژگي‌هاي پروفايل شخص متفاوت ديده مي‌شوند، تحت عنوان وب‌سايت‌هاي پويا شناخته مي‌شوند. برخي از محبوب‌ترين وب‌سايت‌هاي پويا عبارتند از Facebook ،Quora و Twitter و سيستم‌هاي مديريت محتواي پويا (CMS) نيز شامل WordPress و !Joomla مي‌باشند. سايت‌هاي پويا و CMS‌ها از زبان‌هاي برنامه‌نويسي مانند Perl ،Python يا PHP استفاده مي‌كنند و همه آن‌ها قابليت اجرا بر روي يك سرور اشتراكي را دارند.

راهنماي خريد هاست اشتراكي

معيارهاي بسيار مهمي در انتخاب بين شركت‌هاي هاستينگ ارائه‌ دهنده سرويس‌هاي هاست اشتراكي وجود دارد كه فراتر از بحث قيمت‌گذاري است. به‌هنگام جستجو و خريد يك بسته ميزباني اشتراكي بايد به ويژگي‌هاي زير توجه شود:

uptime

زماني كه به‌دنبال يك پلن هاست اشتراكي هستيد، بايد نسبت به uptime سرور نيز اطمينان حاصل كنيد. مينيموم ۹۹% براي uptime يك هاست قابل قبول است.

سرعت

سايت‌هايي كه از سرورهاي اشتراكي استفاده مي‌كنند، بر سرعت و عملكرد يكديگر تاثير نمي‌گذارند، اما اين موضوع در بسياري از شركت‌هاي تامين‌كننده خدمات ميزباني وب رعايت نمي‌شود.

ترافيك

ترافيك پيش ‌بيني شده وب‌سايت خود را در تصميمات خود در نظر نگيريد، زيرا پيش ‌بيني در مورد ترافيك وب كار ساده‌اي نيست، اما اگر به هر دليلي انتظار ترافيك بالا براي وب‌سايت خود را داريد، ميزباني اشتراكي احتمالاً براي شما مناسب نيست، زيرا ممكن است سياست‌هاي استفاده منصفانه شركت ميزبان خود را نقض كنيد.

پشتيباني

ارزان بودن اين سبك ميزباني به‌معني بي‌نيازي از خدمات پشتيباني در آن نيست. به‌دنبال يك ارائه‌دهنده خدمات هاستينگ با تيم پشتيباني قوي باشيد كه به‌صورت شبانه‌روزي و از طريق ابزار‌هاي ارتباطي از جمله تلفن، ايميل يا چت زنده در دسترس باشند.

منابع

منابع هميشه محدود هستند، اين فرضيه‌ي اساسي كل حوزه اقتصاد است و در مورد shared hosting نيز صادق است. هنگام انتخاب ميزباني اشتراكي، جزئيات خط مشي شركت ارائه‌دهنده سرويس در رابطه با استفاده منصفانه از منابع را در نظر بگيريد. اگر تعداد بازديد سايت شما بسيار بالا باشد، يا بازديد‌ كنندگان شما در حال دانلود حجم زيادي از محتوا باشند يا به‌عنوان مثال يك اسكريپت باعث كند شدن سرور شود، براي ديگران مشكلاتي ايجاد مي‌كند.

محدوديت در سفارشي سازي

اگر به تنظيمات فني خاصي نياز داريد، اين طرح احتمالاً براي شما مناسب نيست. شما مجاز به استفاده از نرم‌افزارهاي سفارشي نيستيد. به‌عنوان مثال، اگر شما نياز به اجراي يك سيستم عامل جايگزين مانند FreeBSD يا اسكريپت PostgreSQL براي ديتابيس خود داريد و شركت ارائه‌دهنده خدمات هاست اشتراكي شما اين موارد را ارائه ندهد، پس به سرور اختصاصي نيازمند هستيد. در اين حالت بهترين گزينه يك سرور مجازي يا فيزيكي خواهد بود، زيرا اكثر آن‌ها از MySQL و PHP استفاده مي‌كنند، چون بيشتر موتورهاي CMS و وبلاگ‌ساز‌ها براي كار با آن‌ها طراحي شده اند.

موارد ديگري كه بايد در نظر بگيريد

با وجود يكسان بودن اين سبك ميزباني اما ويژگي‌هاي ارائه شده در بين ارائه‌دهندگان خدمات ميزباني، متفاوت است. جهت انتخاب و خريد بهترين گزينه، خدمات هاستينگي را انتخاب كنيد كه امكانات و ويژگي‌هاي مورد نياز شما را ارائه دهد:

فضاي ديسك

اين امر به فضاي هارد ديسك موجود كه يك شركت ميزبان در اختيار كاربران قرار مي‌دهد، اشاره دارد. اگر سايت شما مخصوصاً داراي تصاوير زياد و حجيم است، يا فايل‌هاي صوتي را براي دانلود در اختيار بازديد كنندگان داريد، بايد از در اختيار داشتن فضاي كافي اطمينان حاصل كنيد. ميزان استفاده از فضاي ديسك مورد استفاده يا ميزان استفاده از پهناي باند را از طريق كنترل پنل سرويس ميزباني خود كنترل كنيد.

پنل هاي مديريت و كنترل

اطمينان حاصل كنيد كه سرويس ميزباني شما داراي يك كنترل پنل همراه با پلن ميزباني اشتراكي است. اين در اصل يك رابط مبتني بر وب است كه به كاربران امكان مي‌دهد تنظيمات سرور خود را به‌راحتي توسط پنل مديريتي وبي خود مديريت كنند.

نرم افزار هاي قابل نصب تنها با يك كليك

براي يكپارچه‌سازي و ادغام سرويس‌هايي مانند WordPress CMS يا ابزار‌هاي وب‌سايت‌ساز مانند Weebly، از خدمات هاستينگي استفاده كنيد كه امكانات نصب آسان را ارائه مي‌دهند.

آيا ميزباني اشتراكي براي من مناسب است؟

در صورتي كه موارد زير در مورد شما صادق باشد، ميزباني اشتراكي گزينه مناسبي براي سايت شما است:

  • تجربه كمي در زمينه خدمات ميزباني وب داشته باشيد
  • به‌دنبال پايين نگه داشتن هزينه‌ها باشيد
  • به‌دنبال طراحي يك وب‌سايت تجاري كوچك يا براي دوستان يا خانواده باشيد
  • به برنامه‌نويسي گسترده وب نيازي نداريد
  • در حال مطالعه و يادگيري برنامه‌هايي مانند جوملا يا وردپرس هستيد
  • در حال اداره يك كسب‌و‌كار كوچك و يا استارت‌آپ هستيد
  • در حال تجربه و آزمون در زمينه طراحي وب و برنامه‌نويسي هستيد

چيزهاي زيادي وجود دارد كه احتمالاً در زمان راه‌اندازي يك وب‌سايت براي اولين بار با آن‌ها آشنا نيستيد، اما مواردي وجود دارد كه مي‌توانيد روي آنها حساب كنيد. اگر سايت خود را به تازگي راه‌اندازي كرده‌ايد، احتمالاً قادر به جذب ترافيك بالايي نيستيد، مگر اينكه براي راه‌اندازي يك كمپين بازاريابي بزرگ برنامه‌ريزي داشته باشيد. پس به‌طور كلي بعيد است كه يك سايت جديد به پهناي باند بالا نياز چنداني داشته باشد. علاوه بر اين، پيش‌ بيني فضاي مورد نياز شما نيز دشوار است، مگر اينكه ۱۰۰% نسبت به حجم محتوا و تصاوير توليد شده اطمينان داشته باشيد. shared hosting يك راه‌حل انعطاف‌پذير براي مقابله با اين ناشناخته‌ها ارائه مي‌دهد. چنانچه تمايل داريد بدانيد چه زماني به جاي هاست اشتراكي از سرور مجازي استفاده كنيد پيشنهاد مي كنيم مقاله ۷ تفاوت عمده ميان هاست اشتراكي و سرور مجازي را مطالعه كنيد.

نحوه عملكرد ميزباني اشتراكي

به‌طور كلي شكل كلي عملكرد ميزباني اشتراكي به اين صورت است. منابع موجود در سرور با ساير كاربران به اشتراك گذاشته مي‌شود، اما هنوز هم مي‌توانيد از بسياري از منابع بهره ببريد. شركت هاستينگ سينداد سياست‌هايي مبني بر استفاده منصفانه اتخاذ كرده است تا تمامي مشتريان اطمينان حاصل كنند كه همه‌ي آن‌ها به صورت عادلانه به اين منابع دسترسي دارند.

ميزباني اشتراكي يك سرويس مبتدي است كه مي‌تواند مقدار منابعي را كه براي يك استارت‌آپ، كسب‌و‌كار محلي يا سايت شخصي به آن نياز است را ارائه دهد. بسياري از افراد تازه وارد در دنياي ميزباني وب، ميزباني اشتراكي را انتخاب مي‌كنند. اين سرويس بسيار محبوب است زيرا مقرون‌ به‌ صرفه‎ترين گزينه است. از آنجا كه منابع سرور در ميان تعداد زيادي از افراد به اشتراك گذاشته مي‌شود، هزينه‌هاي انفرادي كاربران پايين نگه داشته مي‌شود. اكثر بسته‌هاي Shared hosting داراي امكانات و ابزار‌هاي كاربردي آسان مانند پنل‌هاي مديريتي راحت هستند كه به‌شما امكان مي‌دهد به‌راحتي فايل‌هاي وب‌سايت خود را بارگذاري كنيد، حساب ايميل ايجاد كنيد و ديتابيس را براي خدماتي كه به آن‌ها نياز داريد؛ اضافه كنيد.

بله، هاست اشتراكي به عقيده بسياري از متخصصان “مبتدي” در نظر گرفته مي‌شود، اما در واقع براي اكثر سايت‌ها كافي و حتي فراتر از نيازهاي آن‌ها است.

ميزباني اشتراكي چگونه كار مي كند؟

همانطور كه در اين مقاله به اختصار بيان شد، هاست اشتراكي حالتي است كه يك سرور واحد ميزبان چندين سايت است. بسته به فضاي موجود در هارد ديسك، رم و سرعت پردازش، تعداد سايت‌ها مي‌تواند از چند صد تا چند هزارعدد متغير باشد.

اين هاستينگ روي دستگاهي است كه مشابه يك سرور اختصاصي است، اما منابع آن توسط تعداد بسيار بيشتري از كاربران مورد استفاده قرار مي گيرد. فايل‌هاي هر حساب كاربري مربوط به يك وب‌سايت و هر اپليكيشني در پارتيشن‌هاي جداگانه روي سرور ذخيره مي‌شوند و هر كدام داراي فهرست درختواره فايل‌هاي خاص خود هستند. كاربران به سطح روت يا فايل‌هاي يكديگر دسترسي ندارند. همه اكانت‌هاي موجود در سرور اشتراكي در منابع محاسباتي وب سرور، مشترك هستند.

منبع: سينداد



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۳۱:۲۰ توسط:سئو موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

راهنماي خريد ssl

گواهي ssl چيست و خريد آن چه فايده اي دارد؟

گواهي SSL يك گواهي ديجيتال است كه يك اتصال رمزگذاري شده را بين سايت و مرورگر كاربر بازديد كننده فراهم مي‌كند. SSL مخفف Secure Sockets Layer (لايه سوكت‌هاي امن) يك پروتكل امنيتي است كه يك پيوند رمزگذاري شده بين يك وب سرور و يك مرورگر وب را ايجاد مي‌كند. زماني كه نماد قفل را در كنار URL نوار آدرس مي‌بينيد، به اين معني است كه SSL از وب‌سايتي كه بازديد مي‌كنيد، محافظت مي‌كند. شركت‌ها و سازمان‌ها بايد گواهي‌هاي SSL را به وب‌سايت‌هاي خود اضافه كنند تا تراكنش‌هاي آنلاين را ايمن كنند و اطلاعات مشتريان را خصوصي و امن نگه ‌دارند.

نكته : هر وبسايتي كه داراي گواهينامه ssl است، لزوما امن نيست و مي‌تواند به عنوان سايتهاي كلاهبرداري به حساب‌بيايد. از همين رو براي بررسي اعتبار يك سايت، صرفا به اين گواهينامه پسنده نكنيد و موارد بيشتري را در نظر بگيريد.

گواهي ssl چگونه كار مي‌كند؟

سرتيفيكيت SSL داده‌ها را به‌صورت رمزنگاري و ايمن بين كاربر و سرور منتقل مي‌كند. اس اس ال اتصالات اينترنتي را ايمن نگه مي‌دارد و از خواندن يا تغيير اطلاعات حساس (مانند شماره كارت اعتباري، نام‌هاي كاربري، رمز عبور، ايميل‌ها و ….) توسط هكرها جلوگيري مي‌كند. ssl طي فرايندي به نام SSL handshake عمل مي‌كند:

  • يك مرورگر يا سرور تلاش مي‌كند تا به يك وب‌سايت (به‌عنوان‌مثال يك وب سرور) داراي SSL متصل شود.
  • مرورگر يا سرور درخواست مي‌كند كه وب سرور خود را شناسايي كند.
  • وب سرور در پاسخ يك كپي از گواهي SSL خود را براي مرورگر يا سرور ارسال مي‌كند.
  • مرورگر يا سرور اعتبار گواهي SSL را بررسي مي‌كند و در صورت تأييد به وب سرور سيگنال مي‌دهد.
  • وب سرور يك درخواست ديجيتالي امضا شده را براي شروع يك جلسه رمزنگاري شده SSL ارسال مي‌كند.
  • داده‌هاي رمزنگاري شده بين مرورگر يا سرور و وب سرور به اشتراك گذاشته مي‌شوند.
  • هنگامي كه يك وب‌سايت با گواهي SSL ايمن مي‌شود، پروتكل وب‌سايت از HTTP به HTTPS تغيير پيدا مي‌كند. اضافه شدن حرف S و آيكون قفل در كنار URL نشان‌دهنده اعتماد است و به افرادي كه از وب‌سايت بازديد مي‌كنند، امنيت وب‌سايت را نمايش مي‌دهد.

    مقاله پيشنهادي: http در آدرس سايت چيست؟

    مقاله پيشنهادي: https چيست و چه كاربردي دارد؟

    در گواهينامه SSL كه خريداري مي‌كنيم چه اطلاعاتي وجود دارد؟

    براي مشاهده اطلاعات گواهي SSL، مي‌توانيد روي نماد قفل در نوار مرورگر، كليك كنيد. اين اطلاعات عبارتند از:

    • نام دامنه‌اي كه گواهي براي آن صادر شده است
    • نام شخص، سازمان يا نهادي كه گواهي براي آن صادر شده است
    • نام مرجع صدور گواهي (CA)
    • امضاي ديجيتال مرجع صدور گواهي
    • ساب دامين (زير دامنه‌هاي) مرتبط
    • تاريخ صدور گواهينامه
    • تاريخ انقضاي گواهينامه
    • كليد عمومي (كليد خصوصي آشكار نمي‌شود)

    چرا به خريد گواهي SSL نياز داريد؟

    اگر در وب‌سايت خود از كاربران نام كاربري و رمز عبور ورود به سيستم، اطلاعات شخصي مانند شماره كارت اعتباري، اطلاعات سلامت يا حساب‌هاي مالي را مي‌خواهيد، براي اطمينان از ايمن بودن انتقال اين داده‌ها به گواهي SSL نياز داريد. سرتيفيكيت SSL به ايمن نگه داشتن اطلاعات كاربران، تأييد مالكيت وب‌سايت، انتقال اعتماد به كاربران و جلوگيري از ايجاد نسخه جعلي سايت توسط مهاجمان و هكرها، كمك مي‌كند. درواقع اين گواهينامه‌ به خصوصي نگه‌داشتن تعاملات آنلاين كمك مي‌كند و به كاربران اطمينان مي‌دهد كه وب‌سايت معتبر و امن است تا با خيال راحت اطلاعات خصوصي خود را به اشتراك بگذارند.

    HTTPS شكل امن HTTP است، به اين معني كه وب سايت‌هاي HTTPS ترافيك خود را با SSL رمزگذاري مي‌كنند. اكثر مرورگرها سايت‌هاي HTTP را به‌عنوان يك سايت ناامن شناسايي مي‌كنند و به كاربران نشان مي‌دهند كه وب‌سايت قابل‌اعتماد نيست. از طرفي گوگل به سايت‌هاي داراي اس اس ال پاداش بهبود رتبه‌بندي را مي‌دهد.

    گواهي SSL به ايمن‌سازي اطلاعات زير كمك مي‌كند:

    • اطلاعات ورود
    • تراكنش‌هاي كارت اعتباري يا اطلاعات حساب بانكي
    • اطلاعات شخصي مانند نام كامل، آدرس، تاريخ تولد يا شماره تلفن
    • اسناد حقوقي و قراردادها
    • مدارك پزشكي
    • اطلاعات اختصاصي

    چگونه تشخيص دهيم كه يك سايت داراي گواهينامه SSL است؟

    از آنجايي كه همه افراد روزانه با وب‌سايت‌هاي مختلف سروكار دارند، حفظ امنيت اطلاعات آن‌ها بسيار مهم است. اس اس ال يكي از اصلي‌ترين روش‌هاي تشخيص يك سايت امن است و يك سايت SSL داراي ويژگي‌هاي زير است:

  • به نوار آدرس مرورگر توجه كنيد. اگر URL به‌جاي HTTP با HTTPS شروع شود، يعني سايت با استفاده از گواهي SSL ايمن شده است.
  • سايت‌هاي امن داراي نماد قفل بسته هستند كه مي‌توانيد با كليك بر روي آن جزئيات امنيتي آن را مشاهده كنيد.
  • مرورگرها سايت‌هاي ناامن را با علائم هشداردهنده نشان مي‌دهند. به‌عنوان‌مثال در كنار URL يك قفل باز به رنگ قرمز قرار مي‌دهد يا روي آدرس وب‌سايت يك خط كشيده و يا يك مثلث هشدار در بالاي نماد قفل ظاهر مي‌شود.
  • در مقاله : بررسي اعتبار گواهي ssl به نحوه شناسايي و زمان انقضاي اين گواهينامه پرداخته ايم.

    انواع گواهي SSL جهت خريد براي وبسايت

    گواهينامه‌هاي SSL بر اساس سطوح اعتبار سنجي به 6 دسته اصلي تقسيم مي‌شوند كه عبارتند از:

    • گواهي SSL EV يا پيشرفته
    • گواهي SSL OV يا سازماني
    • گواهي SSL DV يا استاندارد
    • گواهي SSL Wildcard همه‌جانبه
    • گواهينامه‌ چند دامنه‌اي (MDC)
    • گواهينامه‌ ارتباطات يكپارچه (UCC)
    • گواهينامه‌ پيشرفته (EV SSL)

      ايمن‌ترين، كامل‌ترين و گران‌ترين نوع گواهينامه اس اس ال، گواهي SSL EV است. اين گواهي، قفل، HTTPS، نام كسب‌وكار و كشور را در نوار آدرس مرورگر نمايش مي‌دهد. نمايش اطلاعات مالك وب‌سايت در نوار آدرس به تشخيص سايت از سايت‌هاي مخرب كمك مي‌كند. براي نصب گواهينامه EV SSL، مالك وب‌سايت بايد يك فرآيند تأييد هويت استاندارد را طي كند تا مرجع صدور گواهينامه (CA) حق متقاضي براي استفاده از يك نام دامنه انحصاري را بررسي و تأييد كند.

      گواهينامه‌ سازماني (OV SSL)

      اين نوع گواهينامه SSL از نظر سطح اعتبار، مشابه EV SSL است. در گواهي SSL OV علاوه بر نام دامنه، اطلاعات مالك وب‌سايت نيز در نوار آدرس مرورگر نمايش داده مي‌شود. بعد از گواهي EV SSL، گران‌قيمت‌ترين نوع سرتيفيكيت محسوب مي‌شود. هدف اصلي گواهينامه‌هاي OV رمزگذاري اطلاعات حساس كاربران در طول تراكنش است و به كاربران اين اطمينان را مي‌دهد كه وب‌سايت متعلق به يك شركت قانوني خاص است. معمولاً فرآيند تأييد اعتبار OV SSL از طرف مرجع صدور گواهي 3 تا 10 روز طول مي‌كشد.

      گواهينامه‌ استاندارد (DV SSL)

      DV SSL رايج‌ترين گواهينامه امنيتي است. براي دريافت اين گواهي تنها كافي است كه به مرجع صدور گواهي ثابت كنيد كه مالك دامنه هستيد. CA براي تأييد هويت، يك ايميل به آدرس ايميل وب‌سايت ارسال مي‌كند و متقاضيان بايد مالكيت دامنه را با پاسخ به ايميل يا تماس تلفني اثبات كنند. در گواهي SSL DV نوار آدرس مرورگر فقط HTTPS و نماد قفلي را نشان مي‌دهد. بازديدكنندگان وب‌سايت‌هاي داراي گواهينامه DV هشداري در مورد اتصال ناامن نمي‌بينند و اطلاعات شخصي آن‌ها توسط هكرها دزديده نمي‌شود؛ زيرا گواهي يك اتصال HTTPS امن ايجاد مي‌كند. اين نوع گواهينامه SSL از نظر قيمت نسبت به انواع ديگر اس اس ال مقرون‌به‌صرفه‌تر است.

      گواهينامه‌ همه‌جانبه (SSL Wildcard)

      گواهي‌ SSL Wildcard به شما اين امكان را مي‌دهند كه علاوه بر دامنه اصلي، تعداد نامحدودي از زير دامنه‌هاي (sub-domains) خود را در يك گواهي واحد ايمن كنيد. با خريد اين گواهي‌نامه ديگر لازم نيست كه براي تمام ساب دامين‌ها به‌صورت جداگانه گواهي تهيه كنيد و تمام اطلاعات دامنه و زير دامنه‌ها رمزگذاري و ايمن مي‌شوند. انتخاب اين سرتيفيكيت باعث صرفه‌جويي در هزينه‌هاي وب‌سايت مي‌شود. اين نوع گواهي SSL داراي علامت ستاره * به‌عنوان بخشي از نام عمومي دامنه است كه نشان مي‌دهد ساب‌دامين‌ها متعلق به دامنه اصلي هستند.

      گواهينامه‌ چند دامنه‌اي (MDC)

      گواهينامه‌هاي چند دامنه‌اي اين امكان را فراهم مي‌كنند تا چندين دامنه و زير دامنه مختلف را با يك گواهينامه اس اس ال ايمن كنيد. گواهي MDC مي‌تواند تا 100 نام دامنه كه روي سرورهاي Microsoft Exchange و Office Communication كار مي‌كنند را ايمن مي‌كند. به‌عنوان‌مثال چند نمونه از دامنه‌هايي كه مي‌توان در يك گواهي چند دامنه‌اي ايمن كرد:

    • www.example.com
    • example.org
    • mail.this-domain.net
    • example.anything.com.au
    • checkout.example.com
    • secure.example.org
    • گواهينامه‌ ارتباطات يكپارچه (UCC)

      گواهي‌هاي ارتباطات يكپارچه (UCC) نوعي گواهي‌هاي SSL چند دامنه‌اي است. UCC ها در ابتدا براي ايمن‌سازي سرورهاي Microsoft Exchange و Live Communications طراحي شدند؛ اما امروزه هر وب‌سايتي مي‌تواند از اين گواهي‌ها استفاده كند و چندين نام دامنه خصوصي و عمومي، نام ميزبان سرور، آدرس‌هاي IP و دستگاه‌هاي فايروال را در يك گواهي واحد ايمن كند. به‌عنوان‌مثال، مي‌توانيد.website.com،.website.org ،.browser.com ،.browser.org و همه زير دامنه‌هاي آن‌ها را ايمن كنيد. گواهينامه‌هاي UCC از نظر سازماني معتبر هستند و يك قفل در مرورگر نمايش مي‌دهند. از UCC ها مي‌توان به‌عنوان گواهينامه‌هاي EV SSL استفاده كرد و بالاترين سطح اطمينان را از طريق نوار آدرس به بازديدكنندگان وب‌سايت ارائه كرد.

      راهنماي خريد گواهي SSL

      هنگام خريد SSL بايد به نوع وب‌سايت خود توجه كنيد و متناسب با نيازتان يك نوع اس اس ال را انتخاب و خريداري كنيد. در اين قسمت به شما توضيح مي‌دهيم كه هر گواهي براي چه وب‌سايتي مناسب است.

      گواهينامه‌ استاندارد (DV SSL) براي كدام وب‌سايت‌ها مناسب است؟

      اين گواهي براي وب‌سايت‌هايي كه به امنيت بالايي نياز ندارند مانند وبلاگ‌ها و وب‌سايت‌هاي شخصي كه به جمع‌آوري داده‌هاي مشتريان يا تراكنش‌هاي آنلاين نيازي ندارند، مناسب است. البته كسب‌وكارهاي كوچك و مبتدي با مخاطبان كم نيز مي‌توانند از اين گواهينامه استفاده كنند.

      گواهينامه‌ سازماني (OV SSL) براي كدام وب‌سايت‌ها مناسب است؟

      OV SSL گزينه خوبي براي وب‌سايت‌هاي عمومي هستند كه از لحاظ تراكنشي از حساسيت كمتري برخوردار هستند. همچنين براي وب‌سايت‌هاي فروشگاهي كوچك، وب‌سايت‌هاي خيريه، وب‌سايت‌هاي خبري و روزنامه‌ها، استارتاپ‌هاي كوچك و شركت‌هايي كه به سطح متوسطي از اعتبار نياز دارند، مناسب است.

      گواهينامه‌ پيشرفته (EV SSL) براي كدام وب‌سايت‌ها مناسب است؟

      همان‌طور كه گفتيم اين نوع گواهي‌نامه بالاترين سطح امنيت و اعتبار را براي وب‌سايت‌ها فراهم مي‌كند. مراحل اخذ آن نسبت به نوع‌هاي ديگر طولاني‌تر است و قيمت بالاتري نيز دارد. EV SSL براي وب‌سايت‌هاي بزرگ و تجاري مانند بانك‌ها، مؤسسات مالي، وزارتخانه‌ها، كارخانه‌ها و برندهاي مشهور كه داده‌هاي مالي را رد و بد مي‌كنند و به امنيت بالاتري نياز دارند، مناسب است. البته وب‌سايت‌هايي كه داده‌هاي مشتريان را جمع‌آوري مي‌كنند و تراكنش‌هاي آنلاين دارند نيز مي‌توانند از اين گواهينامه استفاده كنند.

      گواهينامه‌ همه‌جانبه (SSL Wildcard) براي كدام وب‌سايت‌ها مناسب است؟

      گواهينامه Wildcard SSL براي كسب‌وكارهاي آنلايني كه چندين زير دامنه (مانند www.abc.com، mail.abc.com، test.abc.com) را بر روي دامنه اصلي مديريت مي‌كنند، مناسب است.

      گواهينامه ارتباطات يكپارچه (UCC) براي كدام وب‌سايت‌ها مناسب است؟

      اين نوع گواهينامه براي مشاغل بزرگ و سازمان‌هايي كه داراي چندين وب‌سايت هستند، مناسب است.

      نحوه دريافت گواهينامه SSL

      دريافت گواهي SSL مراحلي دارد كه بايد آن‌ها را طي كنيد. براي اين كار بايد يك درخواست امضاي گواهي‌نامه (CSR) را به همراه كليد عمومي به مرجع صدور گواهي ارسال كنيد. CA هويت و قانوني بودن وب‌سايت و مالك دامنه را بررسي مي‌كند و در صورت تأييد، گواهي را به‌صورت ديجيتالي به همراه يك كليد خصوصي امضا مي‌كند و براي متقاضي ارسال مي‌كند. امروزه شما مي‌توانيد انواع گواهينامه را از شركت‌هاي هاستينگ ايراني تهيه كنيد. زمان دريافت گواهينامه به نوع SSL و شركت ارائه‌دهنده آن بستگي دارد. پس از صدور گواهي‌نامه، بايد آن را روي سرور وب‌سايت نصب و فعال‌سازي كنيد. پس از فعال شدن گواهي‌نامه بر روي سرور، وب‌سايت شما از HTTP به HTTPS ريدايركت مي‌شود و تمام ترافيك وب‌سايت رمزگذاري شده و ايمن خواهد شد.

      گواهينامه SSL رايگان بخريم يا پولي؟

      شما مي‌توانيد گواهي SSL رايگان و پولي را از شركت‌هاي ارائه‌دهنده هاستينگ خريداري كنيد؛ اما بايد در مورد تفاوت اين دو نسخه از گواهينامه اطلاع داشته باشيد تا يك انتخاب درست داشته باشيد. SSL رايگان داراي پايين‌ترين سطح امنيتي (DV) است و ميزان اعتبار آن بين 30 تا 90 روز است و بايد قبل از منقضي شدن، براي تمديد آن اقدام كنيد؛ در حالي كه اعتبار سرتيفيكيت پولي 1 سال است. موتور جستجوي گوگل از نظر سئو به سايت‌هايي كه از SSL رايگان استفاده مي‌كنند، اهميت نمي‌دهد. براي دريافت اي نماد (دو ستاره) بايد گواهينامه شما حداقل 1 سال اعتبار داشته باشد. ميزان امنيت گواهي‌هاي پولي به دليل سطح رمزنگاري قوي بالاتر است. در اس اس ال رايگان امكان پشتيباني وجود ندارد؛ اما نسخه‌هاي پولي وب‌سايت شما را برابر هرگونه مشكل امنيتي ضمانت مي‌كند و در صورت بروز مشكل مي‌توانيد از شركت هاستينگ كمك بگيريد.

      در مقاله تفاوت گواهي SSL رايگان و پولي به مقايسه اين 2 نوع گواهينامه امنيتي بصورت جامع پرداخته ايم.

      نكات مهم براي خريد گواهي SSL

      شما مي‌توانيد براي خريد گواهي انواع SSL به شركت‌هاي هاستينگ معتبر ايراني يا خارجي مراجعه كنيد. قبل از خريد گواهي بايد يك CSR را توليد كنيد و از صحت اطلاعات Whois دامنه خود اطمينان داشته باشيد. براي خريد گواهي EV و OV به مدارك شركتي ترجمه شده به زبان انگليسي نياز داريد. گواهي‌هاي OV و EV حدود يك هفته پس از ارائه مدارك و تأييد آن‌ها صادر مي‌شوند. هنگام خريد به سازگاري گواهي با انواع مرورگرها توجه كنيد. اگر قصد داريد براي ساب دامنه‌ها هم از گواهينامه امنيتي استفاده كنيد، حتماً بايد نوع wildcard را خريداري كنيد. قيمت گواهي SSL بسته به سطح امنيتي مورد نياز شما مي‌تواند از رايگان تا صدها دلار متغير باشد. معمولاً بعضي از شركت‌هاي هاستينگ به‌صورت اتوماتيك گواهي SSL را روي وب‌سايت شما نصب مي‌كنند؛ اما اگر مي‌خواهيد نصب و فعال‌سازي اس اس ال بر روي وب‌سايت را خودتان انجام دهيد بايد به كنترل پنل cPanel يا direct admin مراجعه كرده و مراحل نصب را انجام دهيد.

      مدارك لازم براي خريد گواهي SSL

      براي صدور گواهينامه‌هاي DV به ارسال مدارك نيازي نيست؛ زيرا فقط مالكيت دامنه مورد سنجش قرار مي‌گيرد. براي تهيه گواهينامه OV و EV ترجمه رسمي مدارك هويتي شركت يا سازمان درخواست‌كننده مورد نياز است كه اين مدارك شامل موارد زير مي‌شود:

    • مدارك ثبت شركت يا سازمان به همراه آدرس در سايت ilenc.ir
    • اصل و ترجمه رسمي آگهي شركت يا آگهي آخرين تغييرات (در آن نام مديرعامل و اعضاي هيئت مديره مشخص شده باشد.)
    • عكس پاسپورت شخص درخواست دهنده
    • در صورتي كه نام شخص درخواست‌كننده گواهي در روزنامه رسمي ثبت شركت قرار نداشته باشد، بايد در يك نامه به زبان انگليسي با سربرگ شركت يا سازمان، نام شخص به همراه مهر شركت و امضاي يكي از اشخاص داراي حق امضا، ثبت شود.
    • اطلاعات شخص درخواست‌كننده گواهينامه به‌عنوان مالك دامنه در اطلاعات Whois ثبت شود.
    • صورت حساب پرداخت دامنه (در صورتي كه اطلاعات دامنه در whois موجود نباشد).
    • نكته: تمامي مدارك ارسالي بايد به زبان انگليسي ترجمه شوند.

      مراحل فعال‌سازي گواهي SSL در سي پنل

      براي فعال‌سازي SSL در cPanel مراحل زير را دنبال كنيد:

    • در صفحه اصلي پنل در قسمت Security روي گزينه SSL/TLS كليك كنيد.
    • روي گزينه Manage SSL sites كليك كنيد.
    • در بخش domain، نام دامنه مورد نظر را انتخاب كنيد.
    • گزينه autofill by domain را انتخاب كرده و براي نصب خودكار گزينه install certificate را انتخاب كنيد.
    • پس از نصب گواهي سايت شما با عبارت https و قفل سبز رنگ نمايش داده خواهد شد.

      آموزش فعال سازي SSL در سي پنل در اين مقاله بصورت تصويري بررسي شده است.

      مراحل فعال‌سازي گواهي SSL در دايركت ادمين

    • وارد DirectAdmin شويد
    • در قسمت Account Manager، گزينه SSL Certificates را انتخاب كنيد.
    • در صفحه جديد گزينه Paste a pre-generated certificate and key را انتخاب كنيد.
    • در كادر Key، كليد خصوصي «Private key» را وارد كنيد.
    • روي گزينه COPY TO CLIPBOARD كليك كنيد و فايل Certificates را Paste كنيد و سپس روي گزينه Save كليك كنيد.
    • روي گزينه SSL CA Certificate كليك كنيد. فايل را جاي‌گذاري كرده و تيك Use a CA Cert را بزنيد و سپس روي Save كليك كنيد.
    • آموزش نصب SSL در دايركت ادمين در اين لينك بصورت جامع بررسي شده است.

      مراحل فعال‌سازي گواهي SSL در وردپرس

      براي فعال‌سازي SSL در وردپرس مي‌توانيد از افزونه‌هاي رايگان مانند Really Simple SSL استفاده كنيد. اين پلاگين فعال بودن گواهينامه را بررسي مي‌كند، وردپرس را براي استفاده از https در همه URL ها تنظيم مي‌كند و تنظيمات ريدايركت http به https را انجام مي‌دهد.

      اگر مي‌خواهيد به‌صورت دستي SSL را روي وردپرس نصب كنيد مراحل زير را دنبال كنيد:

    • به بخش تنظيمات عمومي General Setting وردپرس برويد و در بخش WordPress Address نشاني سايت (URL) را از http به https تغيير دهيد.
    • پس از ذخيره تنظيمات به‌طور خودكار از پيشخوان وردپرس خارج مي‌شويد. دوباره وارد پيشخوان شويد.
    • براي تغيير مسيرهاي سايت از HTTP به HTTPS بايد كد زير را در فايل htaccess. قرار دهيد.
    • RewriteEngine On

      RewriteCond %{HTTPS} off

      RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]

    • اگر مي‌خواهيد از SSL براي مديريت وب‌سايتتان نيز استفاده كنيد، ب بايد كد زير را در فايل wp-config.php درج كنيد.
    • اين سرتيفيكيت ترافيك وب‌سايت شما را رمزگذاري مي‌كند و امنيت وب‌سايت را افزايش مي‌دهد. از طرفي در سال ۲۰۱۴ گوگل به‌صورت رسمي اعلام كرد كه پروتكل SSL يكي از مهم‌ترين عوامل در بهبود سئوي سايت است. همچنين براي دريافت نماد اعتماد الكترونيكي دو ستاره به گواهينامه SSL نياز داريد.

      2- گواهي SSL چند نوع دارد؟

      اين گواهينامه 6 نوع مختلف دارد كه عبارتند از: گواهينامه‌ پيشرفته (EV SSL)، گواهينامه‌ سازماني (OV SSL)، گواهينامه‌ استاندارد (DV SSL)، گواهينامه‌ همه‌جانبه (SSL Wildcard)، گواهينامه‌ چند دامنه‌اي (MDC)، گواهينامه‌ ارتباطات يكپارچه (UCC)

      3- گواهينامه‌ي SSL Wildcard چه تفاوتي با بقيه‌ي گواهي‌ها دارد؟

      با استفاده از اين گواهينامه مي‌توانيد علاوه بر دامنه اصلي، تعداد نامحدودي از زير دامنه‌هاي (sub-domains) خود را در يك گواهي واحد ايمن كنيد و ديگر لازم نيست براي ساب دامين‌ها گواهي SSL مجزا خريداري كنيد.

      4- گواهي SSL رايگان تا چه مدت اعتبار دارد؟

      اين گواهي به مدت 3 ماه اعتبار دارد و قبل از منقضي شدن بايد آن را تمديد كنيد.

    define(‘FORCE_SSL_ADMIN’, true);

    با انجام مراحل فوق ssl در وردپرس به‌طور كامل فعال مي‌شود. براي اطلاعات تكميلي از مقاله آموزش نصب SSL در وردپرس استفاده نماييد.

    سخن پاياني

    امروزه امنيت به يكي از مهم‌ترين موضوعات براي فروشگاه‌هاي آنلاين تبديل شده است. كاربران اينترنتي آگاه‌تر شده‌اند و اگر وب‌سايت شما نتواند اعتماد آن‌ها را جلب كند، قطعاً با مشكل مواجه مي‌شويد. اگر مي‌خواهيد كاربران با اطمينان بيشتري از وب‌سايت شما خريد كنند و اطلاعات محرمانه و شخصي خود مانند كارت بانكي را به اشتراك بگذارند، بايد گواهي امنيتي SSL را روي وب‌سايت خود نصب كنيد. گواهينامه‌هاي SSL با ايجاد يك ارتباط امن، پايه و اساس اعتماد را ايجاد مي‌كنند و به مشتريان اين اطمينان را مي‌دهند كه وب‌سايت امن است. هنگام خريد گواهي بايد متناسب با نوع سايت خود اس اس ال را انتخاب كنيد. در اين مقاله يك راهنماي كامل براي آشنايي با SSL و نكات مهم خريد آن را توضيح داديم.

    منبع : اس اس ال آكادمي

    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    بازدید:
    + نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۳۱:۱۹ توسط:سئو موضوع: نظرات (0)

    به اشتراک بگذارید :

    Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

    چطوري وبلاگ را به سرچ كنسول متصل كنيم؟

    اول از طريق لينك https://search.google.com/search-console وارد گوگل سرچ كنسول بشيد و روي قسمتي كه تو عكس زير مشخص كردم كليك كنيد.

    بعد روي add property در سرچ كنسول بزنيد.

    سپس بايد آدرس وبلاگ تون رو توي قسمت URL prefix وارد كنيد و روي گزينه CONTINUE بزنيد.

    بعد چندتا گزينه مياد كه از طريق هركدوم مي تونيد يه سايت رو به سرچ كنسول متصل كنيد اما براي وبلاگ تنهاترين راه اتصال از طريق HTML tag هست. روي اين گزينه كليك كنيد.

    سپس يه كارد باز ميشه كه كافيه روي گزينه copy بزنيد تا تگي كه داخل كادر هست كپي بشه.

    توجه داشته باشيد كه اگر وبلاگ تون رو توي بلاگفا ساختيد بايد روي گزينه تنظيمات و ديگر امكانات كليك كنيد و اگر توي يه سيستم بلاگدهي ديگه اي وبلاگ تون رو ساختيد بايد ويرايش قالب اون رو پيدا كنيد كه اين اين گزينه معمولاً از طريق گزينه تنظيمات در دسترس هست.

    سپس روي ويرايش قالب وبلاگ كليك مي كنيد تا وارد كدهاي قالب بشيد.

    وقتي اين كدها (كدهايي كه باهاش قالب تون ساخته شده) رو ديديد بايد به دنبال تگ باشيد. حالا كه اين گزينه رو پيدا كرديد، كدي كه كپي كرديد رو بعد از تگ اضافه كنيد و روي گزينه ثبت و بازسازي وبلاگ بزنيد تا تغييرات ذخيره بشه.

    حالا در مرحله آخر روي VERIFY بزنيد تا اتصال وبلاگ به گوگل سرچ كنسول اتفاق بيفته.

    درصورت موفقيت آميزبودن با كادر سبز رنگ با عنوان Ownership auto verfied مواجه ميشيد و درصورتي كه با يه كادر قرمز رنگ (خطا) مواجه شديد، چندساعت بعد امتحان كنيد. در نهايت روي گزينه GO TO PROPERTY كليك كنيد.

    وقتي روي گزينه GO TO PROPERTY كليك كنيد وارد اين صفحه ميشيد كه هيچ اطلاعاتي نداريد و بعد از چند روز درصورتي كه ورودي داشته باشيد ديتاي وبلاگ تون توي اين قسمت ها نمايش داده ميشه.

    اگر به مشكلي توي اتصال وبلاگ به سرچ كنسول برخورديد توي نظرات بنوسيد تا راهنمايي كنم.

    نتيجه گيري

    توي اين آموزش از سايت مهدي صفوي ياد گرفتيم كه براي اتصال وبلاگ به سرچ كنسول بايد از طريق اچي تي ام ال تگ اقدام كنيد و كدي كه سرچ كنسول براي تاييد بهمون ميده رو توي ويرايش قالب بذاريد و وبلاگ رو تاييد كنيم.

    منبع:سايت مهدي صفوي



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    بازدید:
    + نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۳۱:۱۸ توسط:سئو موضوع: نظرات (0)

    به اشتراک بگذارید :

    Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

    چگونه قرارداد سئو بنويسيم كه تضميني باشد؟

    امروزه با پيشرفت فضاهاي مجازي، به ويژه وب سايت هاي اينترنتي، كسب و كارهاي بسيار زيادي از طريق جستجوي اينترنتي به جامعه مخاطب معرفي مي‌شوند. هر چند شبكه هاي اجتماعي وابسته به وب سايت، يا شبكه هاي اجتماعي كه در زمينه تبليغات همكاري مي‌كنند، مي‌توانند اقدام به جذب بازديد كننده براي وب‌سايت شما كنند، اما موتورهاي جستجو همچنان به عنوان مهمترين ابزار معرفي وبسايت به بازديد كنندگان قلمداد مي‌شوند.

    در اين بين سئو نقش حياتي را ايفا مي‌كند. سئو كه مخفف عبارت بهينه سازي سايت براي موتورهاي جستجو مي‌باشد، بر اساس يك سري شاخص‌ها اقدام به بررسي محتوايي و ارزش‌گذاري سايت و پيشنهاد آن به كاربر جستجوگر مي‌كند.

    در اين مقاله، ويكي دمي آكادمي خدمات و آموزش سئو، وورد پرس و ديجيتال ماركتينگ به عنوان يكي از نخستين و بزرگترين شركت هاي ارائه دهنده خدمات سئو تضميني قصد دارد تا در مورد قراردادهاي سئو تضميني و مزيت‌ هاي سئو تضميني با شما صحبت كند. لذا پيش از عقد قرارداد سئو تضميني با هر شركت خدمات دهنده، بهتر است اين مطالب را با دقت مطالعه نماييد.

    سئو سر واژه عبارت ‎ Search Engine Optimization است كه به معني بهينه سازي سايت براي موتور جستجو مي‌باشد. بدين ترتيب كه در جستجوي هر كلمۀ كليدي سايت در صدر نتايج جستجوها قرار مي‌گيرد تا كاربر نيز آن را در اولويت مراجعه خود قرار دهد. اين اقدام به ظاهر كوچك، داراي فرآيند پيچيده‌اي است كه بايد مو به مو انجام شود. به همين دليل صاحبان وب سايت‌ها به سراغ سئو تضميني مي‌روند. بدين ترتيب كه با عقد قرارداد با متخصصين سئو، كليه فرآيند سئو سايت خود را به آنها واگذار مي‌كنند.

    سئو تضميني چيست؟

    سئو تضميني همان گونه كه از نام آن هم پيداست، به مجموعه خدماتي گفته مي‌شود كه مي‌تواند در افزايش قابل ملاحظه ترافيك سايت شما و رسيدن آن به يك جايگاه ويژه در نتايج سرچ موتورهاي جستجو نقش مؤثر داشته باشد.

    البته تأكيد ما پس از واژۀ “سئو”، بر روي “تضميني بودن” آن است. در زمان انتخاب يك شركت ارائه دهندۀ سئو تضميني، بهتر است كه پيش از هر اقدامي نسبت به تضميني بودن و برگشت پذير بودن كامل هزينه‌هاي پرداختي اطمينان حاصل نماييد. چرا كه متأسفانه برخي از شركت هاي سئو، هر چند در زمان مذاكره، صراحتاً بر تضميني بودن و برگشت پذير بودن وجه دريافتي تأكيد مي‌كنند، اما در تنظيم قرارداد به گونه‌اي عمل مي‌كنند كه تمامي هزينه هاي پرداخت شده از سوي شما قابل عودت نخواهند بود.

    قرارداد سئو چيست؟

    قرارداد سئو به ظاهر شباهت بسيار زيادي به ساير قراردادها، به ويژه قراردادهاي خدمات آي‌تي و خدمات شبكه دارد. بدين ترتيب كه ضمن معرفي طرفين قرارداد، وظايف و نقش هر يك را به وضوح مشخص مي‌كند و در زمينه خدمات قابل ارائه و پرداخت دستمزدها مواردي را در قالب تعدادي مفاد و تبصره بيان مي‌كند.

    قرارداد سئو به شما تضمين مي‌دهد كه سايت در ازاي مطالب و محتوايي كه در اختيار شخص سئوكار قرار گرفته، در يك بازۀ زماني مشخص و مورد قرارداد، جزء سايت هاي صدرنشين در نتايج موتورهاي جستجو قرار خواهد گرفت.

    در زمان عقد قرارداد سئو به اين نكته توجه داشته باشيد كه در صورت عدم نتيجۀ مطلوب، تمام هزينه‌ها عودت داده خواهند شد. چرا كه خواسته و هدف سايت از سئو، قرار گرفتن در صدر نتايج موتور جستجو و يا دست كم قرار گرفتن در صفحۀ اول نتايج جستجو مي‌باشد و هر گونه نتيجه‌اي به غير از آن مصداق عدم اجراي قرارداد و مستلزم عودت تمام هزينه‌ها خواهد بود.

    چرا قرارداد سئو تضميني مهم است؟
    • قرار گرفتن در صدر نتايج موتورهاي جستجوگر از جمله گوگل، ياهو و …
    • افزايش فروش و بازديد سايت
    • كاهش هزينه هاي تبليغات
    • مزيت رقابتي وپشت سر گذاشتن رقبا
    • هدايت مشتريان و بازديدكنندگان مورد نظر به سايت
    • افزايش ترافيك سايت
    • برندينگ
    • افزايش تعداد كاربران عضو سايت
    • انجام هر چه موفق‌تر بازاريابي

    خدمات سئو تضميني ويكي دمي

    ويكي دمي به عنوان يكي از معتبرترين شركت هاي ارائه دهنده خدمات سئو تضميني در قالب قرارداد سئو تضميني كه با شما خواهد بست خدمات زير را ارائه مي‌دهد:

    • آناليز سايت
    • ارائه مشاوره هاي سئو
    • انجام فرآيندهاي منتهي به سئو تضميني

    در واقع شما با عقد قرارداد با ويكي دمي وارد يك فرايند برد-برد خواهيد شد كه مي‌توانيد تمامي خدمات منتهي به سئو تضميني مورد نظر خود را به يك تيم حرفه‌اي از متخصصان سئو واگذار نماييد و به صورت مرحله به مرحله شاهد افزايش رنكينگ وب سايت خود در نتايج موتورهاي جستجو باشيد.

    نكات مهم در زمان تنظيم قرارداد سئو تضميني

    مهم‌ترين نكته‌اي كه در يك قرارداد سئو بايد مورد توجه قرار گيرد، آن است كه كلمه كليدي يا كلمات كليدي مشخص شده در صفحه اول گوگل به صورت تضميني مورد تعهد قرار گيرند. قراردادهاي سئو مي‌توانند به صورت:

    E قرارداد سئو به منظور افزايش بازديد سايت

    E قرارداد سئو براي افزايش فروش مقطعي

    E قرارداد سئو بر اساس كلمات كليدي

    تنظيم شوند. توجه داشته باشيد كه دو مورد نخست، چندان جنبۀ تضميني نخواهند داشت و بر اساس مواردي كه ممكن است خارج از اختيار و كنترل شركت سئوكار باشد، نتايج دستخوش تغييرات خواهند شد. لذا در قراردادهاي شركت سئو بايد بر روي كلمات كليدي تأكيد داشته باشيد تا تحت هر شرايط در صفحه نخست نتايج و ترجيحاً در نتايج بسيار بالا قرار بگيريد. اگر براي تنظيم قرارداد سئو تضميني، با يك مجموعۀ معتبر وارد همكاري شويد، مي‌توانيد روي سئو تضميني سايت در صفحه نخست گوگل حساب باز كنيد. اما اين دو نكته مهم را نيز در نظر داشته باشيد كه:

    نخست اين‌كه قرارداد شما حتماً بايد محكم و غيرقابل انكار باشد.

    و نكته دوم اين‌كه در بيشتر قراردادهاي سئو تضميني، شركت سئو كار عمداً در مورد اُفت رتبه كلمات كليدي با شما صحبتي نمي‌كند. به همين دليل اين امكان وجود دارد كه شركت با توسل به روش هاي سئو كلاه سياه به جاي كلاه سفيد، دست به بهينه سازي وب سايت شما بزند و پس از مدت كوتاهي كه از اتمام قرارداد بگذرد، رتبه وب سايت شما به تدريج كاهش پيدا كند تا مجدداً ناچار به عقد قرارداد با همان شركت شويد. بنابراين مراقب اين نوع قراردادها باشيد.

    سخن پاياني

    ويكي دمي به عنوان يكي از معتبرترين ارائه دهندگان خدمات سئو در كشور و به عنوان يك آكادمي معتبر سئو، وردپرس و ديجيتال ماركتينگ ايراني، آمادۀ ارائه خدمات مشاوره اي در زمينه سئو تضميني و اجراي صفر تا صد پروژه‌ هاي سئو تضميني وب سايت شما بر اساس اصول و چارچوب هاي قانوني و استفاده از زيرساخت هاي مجاز مي‌باشد.

    منبع: رويال سايت



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    بازدید:
    + نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۳۱:۱۸ توسط:سئو موضوع: نظرات (0)

    به اشتراک بگذارید :

    Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

    هزينه انجام سئو چقدر است؟

    سئو دانشي به روز و همواره در حال تغيير است. در اين حوزه‌ي جذاب و چالش برانگيز با سوالات و ابهامات بسياري روبرو مي‌شويم كه پاسخ گويي به آنها دشوار است. ولي در ميان همه اين سوالات پاسخ دادن به اين سوال از همه سخت تر است؛ “هزينه انجام پروژه سئو چقدر است؟”

    در دنياي اقصاد و بازاريابي روش‌هاي متعددي براي قيمت گذاري محصولات و خدمات وجود دارد كه هركدام در شرايط خاصي مي‌توانند بهترين انتخاب براي كسب و كار شما باشند. بيشتر اين روش‌ها در حوزه سئو قابل استفاده نيستند چرا كه عملا فاكتوري به نام “ميزان موفقيت” همه معادلات را برهم مي‌زند.

    در ديد بسياري از متخصصين و كارفرمايان رسيدن به موفقيت به قدري مهم است كه حتي صحبت در مورد چگونگي انجام سئو سايت را به حاشيه مي‌برد. به واسطه سال‌ها فعاليت جدي در حوزه سئو و ارائه خدمات حرفه‌اي در مشاوره و اجرا، بارها با چنين شرايطي روبرو شده‌ايم و البته هنوز هم قادر به ارائه يك پاسخ دقيق و يكتا براي قيمت گذاري خدمات سئو نشده‌ايم! مي‌دانم عجيب است ولي واقعيت همين است.

    در اين مقاله قصد داريم با بررسي ادبيات رايج در ايران، مدل‌هاي مختلف قيمت گذاري را به شما معرفي كرده و معايب و مزاياي هركدام را بررسي كنيم.

    1- براساس جايگاه كلمات كليدي

    هدف گذاري بر روي عباراتي خاص و پرجستجو را مي‌توان يكي از رايج ترين روش‌ها براي تعيين قيمت پروژه سئو دانست. در اين مدل ليستي كوتاه از كلمات كليدي توسط كارفرما ارائه شده و ملاك موفقيت پروژه را بهبود رتبه در آنها و رسيدن به جايگاهي مشخص در نظر مي‌گيرند.

    اين روش قيمت گذاري معمولا ريسك و استرس زيادي را به متخصص سئو تحميل مي‌كند چرا كه در صورت نرسيدن به هدفِ از پيش تعيين شده عملا درآمدي براي او حاصل نمي‌شود. اين روش قيمت گذاري معمولا ريسك و استرس زيادي را به متخصص سئو تحميل مي‌كند چرا كه در صورت نرسيدن به هدفِ از پيش تعيين شده عملا درآمدي براي او حاصل نمي‌شود.

    دليل وجود اين ادبيات را مي‌توان تجربه‌هاي تلخ كارفرما در همكاري‌هاي گذشته دانست. بله، انجام پروژه سئو با شركت يا اشخاص متعدد و صرف هزينه‌هاي بسيار كه بازخورد مثبتي را به همراه نداشته است، موجب مي‌شود تا كارفرما به جاي تمركز بر معيارهاي اصلي موفقيت جايگاه خود در يا چند عبارت پرجستجو را ملاك ارزيابي عملكرد متخصص سئو بداند.

    چه كساني حاضر به تضمين رتبه در سئو هستند؟

    افرادي كه در حوزه سئو خبره هستند و تجربه اجراي چندين پروژه موفق يا شكست خورده را داشته باشند، به خوبي مي‌دانند كه ارائه تضمين مالي به كارفرما براي رسيدن به رتبه 1 گوگل يا هر جايگاه ديگري در صفحه اول نتايج جستجو، از نظر اخلاقي و قانوني درست نيست. در نتيجه تمايلي به پذيرش پروژه‌هايي با اين طرز تفكر ندارند.

    در مقابل، افرادي كه به تازگي به حوزه سئو وارد شده‌اند و براي انجام پروژه‌هاي كوچك هزينه‌هاي پاييني را اعلام مي‌كنند؛ چنين مشترياني را يك فرصت طلايي براي كسب درآمد بالاتر و يا حداقل كسب تجربه‌اي ارزشمند مي‌دانند. سئو تضميني تجربه‌اي‌ست كه حتي در صورت شكست پروژه نيز براي آنها ارزشمند است.

    چرا قيمت‌گذاري براساس رتبه خطرناك است؟

    موفقيت يك پروژه سئو در گرو رسيدن به رتبه بالا در يك يا چند كلمه مشخص نيست! براي كسب جايگاه در عبارات ارزشمند (پر رقابت و با جستجوي زياد) ابتدا بايد فعاليت‌هاي خود را به طيف وسيعي از عبارات و مفاهيم مرتبط با كسب و كار خود گسترش دهيم. در غير اينصورت حتي اگر به جايگاه مورد نظر خود برسيم دوام و پايداري آن بسيار كوتاه خواهد بود.

    در اين مدل قيمت گذاري معمولا كارشناس سئو تمام تمركز خود را بر روي اين عبارات معطوف مي‌كند. در نتيجه؛

    با تاكيد بر لينك‌سازي خارجي و نبود تمركز بر توليد محتواي ارزشمند شاهد رشد سريع سايت در كلمات كليدي هدف خواهيم بود ولي هرچقدر كه در اين مسير پيش برويم ريسك جريمه توسط گوگل و از دست رفتن ناگهاني جايگاه افزايش مي‌يابد.

    2- براساس آمار ورودي از گوگل

    در اين روش به جاي تمركز بر تعداد محدودي از كلمات، هدفي مهم‌تر كه جذب مخاطب از گوگل و تبديل آن به مشتري است را دنبال مي‌‌كنيم. اين كار با استناد به آمار ارائه شده توسط ابزار سرچ كنسول و بررسي تغييرات آن انجام مي‌شود. معمولا شركت‌هايي كه تجربه كسب جايگاه در عبارات طولاني را داشته و به خوبي ارزش اين مدل هدف گذاري را درك كرده‌اند از اين روش براي تعيين قيمت خدمات سئو استقبال مي‌كنند.

    مشكل قيمت گذاري براساس آمار بازديد چيست؟

    اين مدل قيمت گذاري براي كسب و كارهاي رو به رشد منطقي و قابل قبول است ولي بعد از چند ماه فعاليت و رسيدن به جايگاه مطلوب ديگر افزايش ورودي از گوگل نمي‌تواند يك هدف معنادار باشد.

    تصور كنيد كه سايت شما در بسياري از كلمات به رتبه‌هاي اول تا سوم نتايج جستجو رسيده است، آيا در اين نقطه پتانسيل افزايش ورودي از گوگل وجود دارد؟ احتمالا خير. نتيجه چيزي جز كاهش درآمد متخصص سئو و دلسرد شدن از ادامه همكاري نيست.

    صداقت فداي رسيدن به اهداف مي‌شود!

    در برخي موارد مشاهده مي‌شود كه متخصص يا شركت ارائه دهنده خدمات سئو به دليل عدم پيش‌بيني درست از رشدِ احتمالي (حتي با انجام اصولي سئو سايت) موفق به انجام تعهد خود در حوزه افزايش بازديد نمي‌شود. در نتيجه براي رسيدن به اهداف از پيش تعيين شده از روش‌هايي فريبنده مانند؛ افزايش ورودي گوگل با استفاده از ربات يا هدف گذاري بر روي كلمات پرجستجو، كم رقابت و البته كم ارزش استفاده مي‌كند.

    در مجموع مي‌توان گفت اين مدل از تعيين هزينه انجام سئو نيز مشكلات متعددي را براي كافرما و مجري به همراه خواهد داشت كه نمي‌تواند روشي مطمئن و بي‌نقص باشد.

    3- تعيين هزينه سئو با توجه به ميزان فروش

    شايد جذاب‌ترين و البته پيچيده‌ترين روش قيمت گذاري توجه به ميزان فروش و رشد واقعي كسب و كار باشد.

    به عنوان مثال در يك فروشگاه اينترنتي مي‌توان با استفاده از ابزارهاي تحليلي مانند Google Analytics آمار دقيقي از خريدهاي انجام شده به واسطه ورودي گوگل به دست آورد. در نتيجه همان ابتداي پروژه برآورد درستي از ميزان فروش فعلي تهيه شده و با تمركز بر سئو اهداف آينده تعيين مي‌شود.

    در اين مدل كسب رتبه در يك يا چند عبارت به متخصص سئو تحميل نشده و از طرف ديگر افزايش بازديد از طريق عبارت‌هايي پرجستجو ولي كم ارزش هزينه‌هاي كارفرما را بي نتيجه نمي‌كند.

    زمانيكه متخصص سئو رويكردي از اين جنس دارد، در عمل به شريك آن كسب و كار تبديل شده و در موفقيت و شكست آن سهيم مي‌شود.

    چه زماني ميزان فروش معيار درستي براي قيمت‌گذاري نيست؟

    اين روش نيز محدوديت‌ها و مشكلاتي را به همراه خواهد داشت. در يك فروشگاه اينترنتي كه فرآيند خريد به صورت كاملا آنلاين انجام شده و هيچ كانال بازاريابي ديگري ندارد به دست آوردن تخمين دقيق از ميزان فروش (ناشي از سئو) امكان پذير است.

    به عنوان مثال براي يك آموزشگاه كه فرآيند ثبت نام خود را به صورت حضوري انجام داده و هدف اصلي آن از سئو افزايش آگاهي عمومي نسبت به برند يا بيشتر شدن تعداد تماس‌هاي تلفني است نميتوان به درستي تاثير سئو بر ميزان ثبت نام را بررسي كرد.

    از طرف ديگر ممكن است كه كارفرما علاوه بر سئو در حوزه‌هاي ديگري نيز مانند ايميل ماركتينگ، شبكه‌هاي اجتماعي، تبليغات بنري و … نيز فعاليت داشته باشد كه تفكيك اثربخشي آنها از سئو بسيار دشوار است.

    معمولا در شروع همكاري همه چيز شفاف و قابل اندازه‌گيري به نظر مي‌رسد ولي هر چقدر كه تاثير سئو بر فروش يك سايت بيشتر شود تعهد كارفرما نسب به قرارداد كاهش مي‌يابد و در بسياري موارد با گذشت زمان متخصص سئو را در موفقيت‌هاي بزرگتر سهيم نمي‌داند. در نتيجه با اعلام فروش پايين‌تر يا هزينه‌هايي كه براي مجموعه انجام مي‌دهد تلاش مي‌كند تا دستمزد متخصص سئو را كاهش دهد.

    در مجموع مي‌توان گفت كه توجه به ميزان فروش براي تعيين قيمت يك پروژه سئو نيازمند پختگي هر دو طرف و اعتماد بالا ميان كارفرما و متخصص است در غير اينصورت دوام بالايي نخواهد داشت.

    4- برآورد هزينه براي خدمات ارائه شده

    روشن، قابل اندازه‌گيري و بدون مناقشه! زماني كه هزينه‌ها براساس خدمات انجام شده تعيين مي‌شود عملا هيچ راهي براي عدم موفقيت پروژه و يا تحميل هزينه‌هاي اضافي به مجري و كارفرما وجود ندارد.

    در اين روش ابتدا وضعيت سايت و رقباي اصلي به صورت دقيق بررسي شده و فعاليت‌هاي مورد نياز براي بهبود وضعيت سئو در قالب يك پروپوزال ارائه مي‌شود.

    خدمات سئو را مي‌توان به سه دسته اصلي تقسيم نمود كه عبارتند از:

    سئو تكنيكال: كليه تغييرات و اصلاحاتي كه در ساختار صفحات و كدنويسي آنها انجام مي‌شود تا ربات‌هاي گوگل درك بهتري از محتوا و هدف سايت شما داشته باشند. بهينه سازي سايت از نظر سرعت، بهبود نمايش در موبايل، نشانه گذاري استاندارد و استفاده صحيح از تگ‌هاي HTML را ميتوان برخي از مهم‌ترين فعاليت‌ها در اين بخش دانست.

    بازاريابي محتوا: هر فعاليتي كه از جنس نگارش متن، توليد تصوير و ويدئو، برچسب گذاري و دسته بندي و يا حتي كامنت ماركتينگ باشد را مي‌توان در دسته بازاريابي محتوا قرار داد. اين فرآيند از تدوين يك استراتژي محتوايي دقيق آغاز شده و در قالب توليد مقالات و نگارش محتواي محصولات اجرا مي‌شود.

    لينك‌سازي: فعاليت‌هاي ما در خارج از سايت خودمان با هدف بهبود سئو را اصطلاحا Off Page مي‌ناميم. لينك‌سازي دستي، فعاليت در شبكه‌هاي اجتماعي، خريد بك لينك و خريد رپورتاژ آگهي از رايج‌ترين تكنيك‌ها در اين بخش هستند.

    حالا كه تفكيك درستي از فعاليت‌هاي مورد نياز انجام شده است؛ مي‌توان به جدول زمان‌بنديِ اجرايي و تعيين هزينه منطقي براي هركدام رسيد. به طور مثال فعاليت‌هاي ما در سئو تكنيكال روزي به پايان مي‌رسد يا در همان يك يا دو ماه اول تكليف آن روشن مي‌شود، در نتيجه نيازي به دريافت هزينه اضافي در ماه‌هاي آتي پروژه نيست.

    چطور مي‌توان عمكلرد متخصص سئو را ارزيابي كرده و به ادامه همكاري اميدوار بود؟

    در اين شرايط بايد به گزارشات مرحله‌اي و رشد ماهانه سايت توجه نمود. در پروپوزالي كه همان ابتدا تهيه مي‌شود تخميني از ميزان رشد احتمالي ارائه مي‌گردد ولي متخصص سئو تضميني براي رسيدن به آن به كارفرما نمي‌دهد. در واقع تضمين اصلي را كيفيت ارائه خدمات و گزارشات ماهانه تعيين مي‌كند.

    در ابتداي هر ماه ليست خدمات و هزينه‌هاي متناسب با هركدام اعلام شده و در پايان ماه گزارشي از تاثير آنها بر سئو و بهينه سازي سايت ارائه مي‌گردد. اگر كارفرما قانع شود كه فعاليت‌هاي متخصص موجب بهبود سئو و رشد كسب و كار شده است هيچ دليلي براي قطع همكاري نخواهد داشت و هرزمان كه اين فرآيند مطلوبِ او نباشد مي‌تواند در مورد عدم همكاري تصميم‌گيري كند.

    در نتيجه، مهمترين عامل براي موفقيت اين روش، اثربخش بودن فعاليت‌ها و ارائه گزارشات تحليلي و قابل دفاع است. اين روند موجب مي‌شود كه كارشناس سئو هميشه ايده‌ها و ابزارهاي جديدي را براي رشد كسب و كار شما به كار گرفته و هرگز دچار روزمرگي يا كاهش اولويت در مقايسه با پروژه‌هاي ديگر خود نشود.

    آيا مي‌توان در قيمت گذاري يك پروژه سئو اين روش‌ها را تركيب كرد؟

    بله مي‌توان چندين مدل قيمت گذاري ديگر پيشنهاد داد يا تركيبي از همه مدل‌هاي ذكر شده را به كار بست ولي بايد دقت كنيم كه در چه مرحله‌اي از سئو هستيم و چه ميزان اعتماد ميان كارفرما و مجري وجود دارد. به عبارت ديگر هر يك از اين روش‌هاي قيمت گذاري مي‌توانند در مرحله‌اي از همكاري كارفرما با متخصص سئو كارآمد باشند.

    موفقيت پروژه سئو در گرو اعتماد و همكاري ميان كارفرما و مجري است و براي رسيدن به اين اعتماد متقابل بايد مسيري منصفانه را همراه با رشد كسب و كار ترسيم كنيم.

    پيشنهاد ما طراحي يك مسير هدفمند براي همكاري است كه مي‌تواند (فقط به عنوان نمونه) به شكل زير تقسيم بندي شود:

    1- شروع همكاري

    در شروع يك پروژه شفاف‌ترين مدل قيمت گذاري را پيشنهاد مي‌دهيم يعني تعيين هزينه پروژه سئو براساس خدمات ارائه شده. اين فرآيند بسته به نوع كسب و كار و زمينه فعاليت مي‌تواند در يك بازه 3 تا 6 ماهه انجام شود.

    بيشتر فعاليت‌ها در اين مرحله از نوع سئو تكنيكال و بازاريابي محتوا خواهد بود چرا كه تعيين هزينه و ارزيابي عملكرد در آنها كاملا روشن است.

    2- كسب رضايت كارفرما

    پس از رسيدن به دستاوردهايي قابل دفاع، شناخت متخصص سئو از حوزه كاري شما و البته جلب رضايت كارفرما از خدمات ارائه شده ميتوان مدل قيمت گذاري و همكاري را بهينه كرد. پيشنهاد ما در اين مرحله هدف گذاري بر روي افزايش آمار بازديد از گوگل با سنجه‌هايي مشخص و قابل دفاع است.

    براي اين فرآيند با توجه به موفقيت‌هاي مرحله قبل و ميزان رقابت ميتوان بازه 3 تا 9 ماه را در نظر گرفت. فعاليت‌هاي مربوط به بازاريابي محتوا همچنان ادامه خواهد داشت ولي لينك سازي يك ابزار كمكي براي رسيدن به اهداف بزرگتر است.

    3- كسب اعتماد كارفرما

    اگر به اين مرحله رسيده‌ايد يعني كه در دو بخش قبلي موفقيت‌هاي چشم گيري كسب شده است و حالا كارفرما نه تنها از خدمات دريافت شده رضايت دارد بلكه به متخصص سئو اعتماد كرده است. از اينجا به بعد مي‌توان بر روي عبارات كليدي و رتبه احتمالي كه مي‌توان به آن رسيد هدف گذاري كرد.

    از طرفي اعتماد كارفرما و از طرف ديگر شناخت متخصص سئو از كسب و كار او موجب مي‌شود تا برآوردهاي انجام شده منطقي و در دسترس باشند. حتي در بسياري از پروژه‌ها تضمين ارائه شده به كارفرما از جنس برگشت پول نيست بلكه نوعي از جايزه يا پرداخت بيشتر براي دست‌يابي به اهداف پروژه است.

    بازاريابي محتوا هرگز متوقف نمي‌شود ولي نوع اجرا و اهدافي كه دارد تغيير خواهد كرد. براي رسيدن به اهداف بزرگتر لينك سازي خارجي نقش مهمي خواهد داشت و در اين مرحله كه معمولا 3 تا 6 ماه زمان نياز دارد يكي از مهم‌ترين ابزارهاي سئو است.

    4- كسب اعتماد متخصص سئو

    تا اينجا مسير همكاري با هدف موفقيت پروژه و رضايت و اعتماد كافرما برنامه‌ريزي شده است ولي همه چيز به جذب كاربر از طريق گوگل و كسب رتبه در نتايج جستجو ختم نمي‌شود.

    كسب و كار شما امروز به درآمدزايي رسيده است و مي‌تواند با سرمايه‌گذاري بيشتر و انجام تغييراتي در طراحي، ادبيات، قيمت‌گذاري محصولات و البته مسير حركت كاربر در سايت بهره بيشتري از اين حجم بالاي بازديدكننده داشته باشد.

    با توجه به همكاري انجام شده در چندين ماه گذشته متخصص سئو به كارفرما اعتماد مي‌كند و از قالب ارائه خدمات با هدف رتبه و بازديد به مرحله مشاركت و تمركز بر فروش وارد مي‌شود. در واقع در موفقيت و شكست پروژه سهيم مي‌شود.

    معمولا پروژه‌هايي كه به اين سطح از همكاري مي‌رسند تا زماني بسياري طولاني ادامه خواهند داشت و نمي‌توان نقطه پاياني براي آن تصور كرد. متخصص سئو تمركز خود را بر ارتقا و حفظ رتبه قرار داده و در كنار آن با شناختي كه از مخاطب و محصول شما پيدا كرده است، ارائه مشاوره تخصصي براي بهبود كسب و كار را نيز آغاز مي‌كند.

    شايد اين مسير كمي ايده‌آل و يا حتي به دور از واقعيت به نظر برسد، بله حق با شماست؛ پروژه‌هاي كمي شانس رسيدن به اين سطح از همكاري را دارند ولي به شما اطمينان مي‌دهيم كه امكان پذير است.

    مجموعه وبسيما مفتخر است كه تا سال 98، 6 پروژه موفق را به اين مرحله از همكاري رسانده و هم اكنون چندين پروژه بزرگ و كوچك ديگر را در مراحل 3 گانه قبلي اجرا مي‌كند.

    سخن پاياني

    آنچه در اين مقاله مطالعه كرديد حاصل تحقيق و تجربه ما در طي سال‌ها فعاليت حرفه‌اي و ارتباط با كسب و كارهاي بزرگ، استارتاپ‌ها و شركت‌هاي خصوصي مطرح بوده است ولي به اين معني نيست كه هيچ روش قيمت گذاري ديگري براي پروژه‌هاي سئو وجود ندارد يا اگر هست نمي‌تواند موفق باشد.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    بازدید:
    + نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۳۱:۱۷ توسط:سئو موضوع: نظرات (0)

    به اشتراک بگذارید :

    Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

    چطور پروژه سئو بگيريم؟

    چكيده:

    در حال حاضر اينترنت پر شده از وب سايتهايي كه با مطالب تكراري و بي كيفيت درباره سئو ، با تزريق انرژي مثبت اما بي ثمر علاقمندان به سئو را به طرف خود مي كشانند. بسياري از شما عزيزان كه دنبال كار هستيد، تحريك مي شويد و با خريدن دوره هاي آموزشي سئو، شروع به يادگيري سئو مي كنيد. اما بعد از آموزش نمي دانيد چطور جذب بازار كار شويد. يا محتواي آموزشي را ياد گرفتيد را نمي دانيد چطور بصورت عملي پياده سازي بكنيد و يا اگر پياده سازي مي كنيد مي بينيد آنچه در آموزش ها گفته شده با كار عملي زمين تا آسمان فرق مي كند. پس سعي كنيد سئو را از بهترين منابع آموزشي تهيه كنيد. ما در اين مقاله قصد داريم 8 روش براي گرفتن پروژه سئو را به شما معرفي كنيم.

    كلاً هيچ تضميني وجود ندارد كه شما با گذراندن يك دوره آموزش سئو به راحتي بتوانيد پروژه سئو برداريد اما به شما قول مي دهيم كه اگر تلاش كنيد حتما موفق خواهيد شد.
    بهتره بريم سراغ آموزش اين 8 روش گرفتن پروژه سئو:

    مطمئناً همه شما بعد از گذروندن يك دوره آموزش سئو خيلي با انگيزه و پر انرژي دنبال گرفتن اولين پروژه سئوي خود هستند. اما از كجا و چگونه؟
    در حال حاضر اينترنت پر شده از دوره هاي آموزش سئو كه مطالب آموزشي همه يكسان، اما شيوه بيان هر كدام فرق مي كند و اين دوره ها پر از مطالب انرژي زا و وسوسه كننده است. براي مثال:

    • چهار تا بك لينك بزن مياي بالا
    • بعد گذروندن اين دوره هر كلمه اي رو مي توني بالا بياري
    • اين قند عسل ، تريك يا ترفند رو انجام بده از زردكوه ميرسي به اورست
    • سايت هاي دانشگاهي و دولتي فوق العاده هستن
    • اين دوره بهترين دوره ايرانه ( استاد از روي اسلايد درس مي ده)

    هيچ كدام از اين دوره هاي آموزشي بد نيستن اما بسياري از مطالبي كه بيان مي كنند به طور قاطع صحيح نيست. شما با گذراندن يكي از اين دوره ها تازه با سئو آشنا مي شويد و بايد براي اينكه يك كارشناس سئو شويد ، وارد آزمون و خطا شويد.
    در اين مطلب بهترين روش هاي گرفتن پروژه سئو را به شما ياد خواهيم داد پس با تهران لرن همراه باشيد.

    روش اول: استخدام بعنوان سئو كار در يك شركت

    اگر در يكي از كلان شهرهاي بزرگ كشور زندگي مي كنيد بعد از گذراندن دوره آموزش سئو مي توانيد در سايتهاي نيازمندي از جمله جابينجا، ايران استخدام،اي استخدام، ديوار و … كه هر روز آگهي جذب سئو كار در آنها ارسال مي شود، رزومه خود را بفرستيد. اگر رزومه نداريد هم نگران نباشيد زيرا خيلي از اين شركت ها دنبال كاراموز سئو هستند و حقوق خوبي هم مي دهند. اين روش ساده ترين روش براي استخدام و گرفتن پروژه سئو هست، فقط كافيه كمي زرنگ باشيد و در بزنگاه گليمتون رو از آب بيرون بكشيد. اما چگونه؟
    با توجه به سوابق كاري و رصد سايتها و شبكه هاي اجتماعي قطب هاي اصلي سئو را به ترتيب تهران، مشهد، اصفهان، تبريز، شيراز و كرج معرفي مي كنم كه البته اگر در تهران يا مشهد زندگي مي كنيد دردسر خيلي كمتري براي پيدا كردن كار داريد. اگر ساكن هيچ كدام از اين شهرها نيستيد ريسك كنيد و براي چند سالي براي كار به يكي از اين شهرها مهاجرت بكنيد.
    شما چه بعنوان كاراموز سئو و چه بعنوان يك سئو كار معمولي وقتي در شركتي استخدام شديد، با گذشت زمان رشد مي كنيد و اين كار برايتان يك رزومه محسوب مي شود. فراموش نكنيد كه پروژه هاي سئو هيچ وقت به پايان نمي رسند پس مي توانيد بعد از گذشت مدت زماني كه كلمات كليدي به رتبه دلخواه رسيدند، از كارفرما بخواهيد كه كار را غيرحضوري بكند كه البته اين مورد بستگي به ميزان جلب اعتماد و زرنگي شما دارد. اگر موفق شديد كه ادامه همكاري را بصورت دوركاري برداريد پس زمان زيادي داريد و مي توانيد كنار اين كار، دنبال كار جديدي هم باشيد. رفته رفته سابقتون بالا ميره و تعداد كلمات كليدي كه بالا آورديد بيشتر و بيشتر ميشه و اگر بتونيد همين مسير را ادامه بديد بعد از گذشت دو الي سه سال حداقل 3-4 كار دستتون مياد و اگر كارفرماها از شما رضايت داشته باشند شما را به بقيه دوستانشان هم معرفي مي كنند. پس هر كجاي ايران كه زندگي مي كنيد و اگر علاقمند به سئو هستيد همين الان مهاجرت كنيد به يك شهر بزرگ.

    روش دوم: سايت خودتان را بسازيد

    اگر نمي توانيد يا نمي خواهيد در يك شركت استخدام شويد، بهتره كه يك سايت آموزشي بسازيد و در آنجا آموخته هاي خودتان را به اشتراك بگذاريد و با سئو كردن سايت افرادي را جذب خودتان بكنيد. اين روش خيلي سخت هست و معمولا كساني سراغ اين روش مي روند كه دانش و سرمايه كافي را داشته باشند. شما الان تازه اولين دوره سئو را گذرانديد و درجا يه سايت آموزشي مي زنيد و همون مطالبي كه ياد گرفتيد را آموزش مي ديد! اين احمقانه ترين فكر ممكن هست كه صد درصد به شكست منجر خواهد شد. اگر ميخواهيد سراغ اين روش براي گرفتن پروژه سئو و يا فروش دوره هاي آموزشي برويد بايد از اول به آخر كارتون فكر كنيد.سايتهاي هاي زيادي در اين زمينه وجود دارد كه تعداد انگشت شماري به موفقيت رسيدند زيرا خيلي متفاوت تر و با برنامه تر از ديگران كار كردند.
    علاوه بر بحث آموزش شما مي توانيد يك سايت شخصي بسازيد و در آنجا رزومه و نمونه كارهاي (هر چند آسان) خود را بياوريد و آدرس كامل و مشخصات تماس قرار بدهيد. اگر بخواهيد از روش اول يعني استخدام بعنوان سئوكار در يك شركت استفاده كنيد مي توانيد آدرس سايت شخصي خود را در رزومه نيز بياوريد.

    روش سوم: از سايتهاي فريلنسري پروژه بگيريد

    من با اين روش مخالفم اما مي تواند يكي از بهترين شيوه ها براي گرفتن پروژه سئو بصورت فريلنسري باشد. سايتهاي ايراني مثل پونيشا و انجام ميدم از جمله معروف ترين اين سايتها هستند. روش كار در اين سايتها به اين صورت است كه كارفرما پروژه اي را با قيمت كم به مناقصه مي گذارد و سئوكاري كه كمترين قيمت را ارئه دهد، پروژه را به او مي سپارند كه البته شما بعد از تحويل موفق پروژه دستمزدتان را مي گيريد، دستمزدي كه بسيار ناچيز است و شايد شما را به دردسر بياندازد. با توجه به بودجه پايين پروژه اين روش وقت و انرژي تان را مي گيرد و تهران لرن آن را پيشنهاد نمي كند.

    روش چهارم: در شبكه هاي اجتماعي فعاليت داشته باشيد

    يكي از ساده ترين راه ها براي معرفي كسب و كار و يا حرفه خود، شبكه هاي اجتماعي مي باشند. شبكه هاي اجتماعي اينستاگرام و تلگرام برترين ها در ايران هستند. همچنين لينكدين هم كم كم دارد بين مهندسين ايراني جا باز مي كند. در اينستاگرام مي توانيد يك پيج بزنيد و در آنجا مطالب آموزشي از تجربيات خودتان بگذاريد، افرادي كه در زمينه سئو يا ديجيتال ماركتينگ فعاليت مي كنند را دنبال كنيد تا آنها هم متقابلا شما را دنبال كنند و از اين طريق شناخته تر بشويد. استوري و چالش ايجاد كنيد و زير پست هاي سئوكاران شناخته تر كامنت بنويسيد. در تلگرام كار خيلي راحت تري در پيش داريد، اگر عاجر از آموزش هستيد و نمي خواهيد كانال آموزشي راه اندازي كنيد بهتره در گروه هاي سئو تلگرام عضو شويد و در آنجا حضور مستمر داشته باشيد بخصوص در ساعات 9 تا 12 شب. سعي كنيد يك عكس پروفايل ثابت به همراه ايدي و مشخصات واقعي خودتان را در قسمت پروفايل بذاريد كه هميشه در ذهن مخاطب بماند. بسياري از افراد دنبال خدمات سئو هستند كه در اين گروه ها اعلام نياز مي كنند. شما بايد زرنگ باشيد و بتوانيد انها را جذب بكنيد و يا خودتان خدماتي را كه مي توانيد انجام بدهيد در گروه ها تبليغ بكنيد. در لينكدين اوضاع كمي فرق مي كند. لينكدين به گستردگي اينستاگرام و يا تلگرام نيست اما آنجا هم ميتوانيد يك اكانت تجاري بسازيد و افراد مرتبط با سئو و ديجيتال ماركتينگ را دنبال كنيد تا انها متقابلا شما را دنبال بكنند. مي توانيد با گذاشتن مقالات جذاب آنها را به طرف خود بكشانيد و نام خود را مطرح بكنيد.

    روش پنجم: بازاريابي تلفني

    در اين روش بايد نهايت زرنگي را به خرج بديد. بايد بقدري صبور باشيد و بتوانيد مذاكره بكنيد تا بتوانيد كارفرما را مجاب به بستن قرارداد سئو بكنيد. روش كار بدين صورت است مثلا شما يك كلمه كليدي را بالا مي آوريد، به لينك يك تا سه. بعد از اون ميايد به سايتهاي كه رتبه پايين تري دارند پيشنهاد مي دهيد كه فلان سايت را من با اين كلمه لينك يكپف دو يا سه آوردم و اگر بخوايد شما را هم مي تونم بالا بيارم. اصلا نگران نباشيد حتي اگر هيچ كلمه اي را بالا نياورديد مي توانيد كلمات ساده و كم رقابت را انتخاب بكنيد و به كارفرماهايي كه سايتشان صفحه دو و يا اواسط صفحه يك هست زنگ بزنيد و آنها را مجاب به بستن قرارداد بكنيد.
    نكته مهمي كه در اينجا بايد بهش بپردازيم اين هست كه هزاران شركت و كسب و كار در بستر اينستاگرام يا تلگرام هستند كه هيچ سايتي ندارند و شما مي توانيد به آنها پيشنهاد طراحي سايت و سپس سئو بدهيد.

    روش ششم: استخدام بعنوان سئوكار دوركاري

    اين روش همانند روش اول يعني استخدام بعنوان سئو كار در يك شركت مي باشند منتها شما بصورت دور كاري (فريلنسري) كار مي كنيد. اين روش سختي هاي خاص خود را دارد. براي گرفتن پروژه سئو به صورت دور كاري، سايتهاي استخدامي جاب اينجا، ايران استخدام، اي استخدام، ديوار و … را دنبال كنيد.بعضي از شركت ها به دنبال سئوكار دور كار مي باشند كه مي توانيد برايشان رزومه ارسال بكنيد. البته پيشنهاد مي كنم براي شركت هاي ديگر ( شركت هاي كه نيروي حضوري مي خواهند) هم رزومه ارسال كنيد و اگر توانايي بالايي در مذاكره داشته باشيد مي توانيد آنها را مجاب به بستن قرارداد كنيد.

    روش هفتم: استخدام بعنوان توليد كننده محتوا

    همانطور كه مي دانيد سئو شامل سه بخش سئو تكنيكال ، سئو داخلي و سئو خارجي است كه توليد محتوا زير شاخه سئوي داخلي است. كمتر سايتي را مي توانيد پيدا كنيد كه نياز به محتوا نداشته باشد. شما بعد از يادگيري سئو در بخش سئوي داخلي به طور كامل با توليد محتوا آشنا مي شويد، حالا كافيه در شبكه هاي اجتماعي يا سايتهاي كه خدمات توليد محتوا انجام مي دهند خود را بعنوان توليد كننده محتوا معرفي بكنيد و پروژه بگيريد. براي گرفتن پروژه توليد محتوا بهترين مكان تلگرام و گروه هاي وردپرس و سئو مي باشند كافي است در آنها عضو شويد و فعاليت كنيد. اگر به زبان انگليسي مسلط باشيد حتي مي توانيد كار ترجمه را انجام دهيد كه دستمزد بسيار بيشتري از توليد محتوا دارد. معمولا براي توليد محتوا كارفرماها از شما يا محتواي كاملا اختصاصي مي خواهند يا محتواي بازنويسي شده. براي نوشتن محتواي بازنويسي شده كار سختي پيش رو نداريد و فقط كافيه يكي از سايتهاي كه در آن زمينه كار مي كند را باز كنيد و محتواي آن را بازنويسي كنيد يعني با كلمات بازي كنيد، كم و زياد كنيد، مترادف ها را به كار ببريد و كاري كنيد كه متن از حالت كپي خارج شود اما براي محتواي يونيك و كاملا اختصاصي زمان بيشتري نياز داريد. شما بايد در زمينه مد نظر ابتدا تحقيق كنيد يعني سايتهاي رقيب را ببينيد و با خواندن محتواهاي آنها، مقاله اي كاملا اختصاصي بنويسيد.

    روش هشتم: استخدام بعنوان بك لينك زن

    در روش هفتم گفتيم كه توليد محتوا زيرمجموعه سئو داخلي است. لينك سازي هم زير مجموعه سئوي خارجي است. لينك سازي را در دوره سئو اگر بخوبي ياد بگيريد به راحتي مي توانيد بعنوان بك لينك زن كار كنيد. اما چگونه؟
    بسياري از سئوكاران و شركت ها براي پروژه هايشان علاوه بر خريد رپورتاژ و بك لينك از لينك هاي رايگان هم استفاده مي كنند. منظور از لينك هاي رايگان سايتهاي است كه مي توان بصورت رايگان در آنها ثبت نام كرد و سپس لينك سازي كرد مثل سايتهاي پست مهمان، پروفايلي، فرومي و …
    براي كار كردن بعنوان بك لينك زن هم كافي است خود را بعنوان بك لينك زن در شبكه هاي اجتماعي تلگرام و اينستاگرام معرفي بكنيد.
    در اين روش شما هيچ تضميني براي رتبه نمي دهيد و معمولا زير نظر يك سئو كار ، كار مي كنيد كه براساس استراتژي كه سئو كار به شما مي دهد كار مي كنيد.

    منبع: تهران لرن



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    بازدید:
    + نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۳۱:۱۶ توسط:سئو موضوع: نظرات (0)

    به اشتراک بگذارید :

    Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious