وبلاگ رایگان دانلود فیلم و سریال رایگان ساخت وبلاگ رایگان
حذف در پنل کاربری [X]
تگ متا چيست؟ سئو سایت کسب و کار

سئو سایت کسب و کار

آموزش سئو سایت، آموزش seo، دیجیتال مارکتینگ

تگ متا چیست؟

ببینید، در سطح وب هر چیزی که مشاهده می‌کنید، با زبان HTML ساخته شده. حالا خود این زبان HTML از یک‌سری تگ ایجاد می‌شود. مثلا تگ پایین را ببینید:

این تگ که با اسم تگ B شناخته می‌شود، هر متنی که در آن نوشته شود را به حالت BOLD و پر رنگ نشان می‌دهد. حالا علاوه بر تگ‌هایی که باعث ایجاد یک ظاهر خاص می‌شوند، تگ‌هایی هم در صفحه وجود دارند که اصلا چیزی به ما نشان ‌نمی‌دهند و صرفا در کدها قرار می‌گیرند.

مثلا تگ متای توضیحات که اینطور نوشته می‌شود:

در واقع متنی که در این تگ قرار می‌دهیم؛ در کدهای صفحه قرار گرفته و در حالت عادی و در خود صفحه دیده نمی‌شود. اما در مقابل ربات‌های گوگل متن آن را مشاهده کرده و در نتایج جستجو این متن را نمایش می‌دهند:

اما تگ متا چیست؟ تگ های متا که تعدادشان خیلی زیاد است، تگ‌هایی هستند که یک‌سری اطلاعات به ربات‌های موتور جستجو می‌دهند و این موضوع باعث بهبود سئو سایت ما می‌شود. به همین دلیل هم هست که از آنها به عنوان تگ‌های سئو یاد می‌کنیم.

پس در ادامه مقاله شما را با تمامی تگ‌های مهم در سئوی سایت آشنا کرده و توضیح می‌دهم که هر کدام را باید چطور بنویسید تا به افزایش سئوی سایت‌تان ختم شود.

آیا ما باید متاتگ ها را خودمان در صفحه بنویسیم؟

ببینید، اصولا هر سیستم مدیریت محتوای استانداردی، چه سیستم‌های آماده مثل وردپرس و پرتال و چه سیستم‌های اختصاصی که برنامه نویس برای‌تان می‌سازد، متاتگ‌های مهم صفحه را درون خودش دارد.

این یعنی نیاز نیست شما به عنوان مدیر وب سایت، به بخش کدهای صفحه رفته و تگ‌هایی که در ادامه می‌گویم را در آن بنویسید. شما صرفا باید در قسمت‌هایی که مشخص شده، متن هر تگ را با متن پر کنید. مثلا در قسمتی که مربوط به تگ توضیحات متاست، متن توضیحات صفحه را بنویسید تا به طور خودکار، این متن در بخش کدهای متای توضیحات قرار بگیرد. در بخش انتهایی مقاله بیشتر در مورد ویرایش این تگ‌ها صحبت می‌کنم اما ابتدا اجازه بدهید با انواع‌شان آشنا شویم.

انواع تگ های متا در سئو

بعضی از تگ‌هایی که پایین‌تر نام می‌برم، دیگر در سئو کارایی ندارند اما برای افزایش اطلاعات عمومی و البته برای اینکه مبادا در آینده دیدن‌شان باعث شود به اشتباه بیوفتید، آنها را هم معرفی کرده و در موردشان توضیح می‌دهم.

1_ تگ متای عنوان یا title meta tag

تگ عنوان، یکی از مهم‌ترین تگ‌هایی است که در صفحه استفاده می‌شود. در واقع متنی که در این تگ قرار می‌دهید؛ همان متنی است که در نتایج جستجو نمایش داده خواهد شد:

البته دقت کنید، تگ متای عنوان با تگ h1 تفاوت دارد. در واقع h1 عنوانی است که در خود صفحه قرار می‌گیرد و title عنوانی که در نتایج جستجو دیده می‌شود. ولی خب در وردپرس، همان متنی که در کادر بالای صفحه قرار می‌دهید، هم به عنوان h1 قرار می‌گیرد و هم title.

برای سئوی بهتر، چطور تگ متای عنوان را بنویسیم؟

مهم‌ترین چیزی که باید برای نوشتن این تگ مد نظر قرار بدهید، اول از همه وجود کلمه کلیدی اصلی در آن است. بعد از آن با توجه به تاثیری که عنوان صفحه روی کلیک مخاطبان داشته و البته تاثیری که کلیک کاربران روی رتبه سایت شما دارد، باید سعی کنید آن را به شدت جذاب بنویسید. چطور؟ با استفاده از اعداد، کلمات تاثیرگذار و... .

2_ تگ متای توضیحات یا meta description

متای توضیحات هم تگ نسبتا مهمی در سئوی سایت محسوب می‌شود. متنی که در این تگ نوشته شود، در نتایج جستجو و دقیقا پایین عنوان نمایش داده خواهد شد.

نکته جالب اینجاست که اگر شما این تگ را خالی بگذارید، گوگل خودش یک بخش از صفحه را برداشته و در متای توضیحات قرار می‌دهد. اما خب در اصول سئوی محتوا پیشنهاد می‌شود که خودتان آن را حتما پر کنید.

برای سئوی بهتر، چطور تگ متای توضیحات را بنویسیم؟

دوباره مثل تگ قبلی، اهمیت زیادی دارد که در نوشتن این تگ هم حتما از کلمه کلیدی استفاده کنید. اینجا حتی می‌توانید به جای یکی، چند کلمه کلیدی (اصلی و فرعی) در آن بنویسید. همینطور جذاب بودن این متن ممکن است یک تاثیر جزئی روی تصمیم کاربر برای کلیک بگذارد.

در ضمن؛ منظور از کلمات کلیدی فرعی یا اضافه، آن‌دسته از کلماتی است که قرار است در کنار کلمه اصلی، سئو شوند.

3_ متا تگ روبوت یا robot

این تگ هم از جمله تگ‌های پراهمیت و البته حساس در سئو است. چراکه این تگ به طور مستقیم با ربات‌های موتور جستجو ارتباط داشته و دستوراتی را به آنها می‌دهد. مثلا اینکه آیا صفحه شما را ایندکس (بررسی و قرار دادنش در نتایج) کنند یا نه؟ یا اینکه لینک‌های این صفحه فالو باشند یا نوفالو و... .

به طور عادی و پیش‌فرض اگر این تگ در صفحه شما نباشد یا چیز جدیدی به آن اضافه نکنید، صفحات‌تان هم در گوگل ایندکس می‌شوند هم لینک‌های‌تان فالو خواهند بود. اما می‌توانید با اضافه کردن مقادیری به آن، محتوایش را تغییر بدهید. البته به هیچ عنوان پیشنهاد نمی‌کنم در آن دست ببرید، بلکه بهتر است تغییرات را در آن با کمک ابزارهایی که در بخش بعد می‌گویم اعمال کنید.



برچسب: ،
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۳۱:۱۱ توسط:سئو موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :